Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Co do wskaźników widok z pozycji kierowcy mogę opisać xD mam 188cm wzrostu.. fotel jest na max w dół bo tak jeżdzę i mam wskaźniki idealnie na wprost oczu, nie muszę nic się przechylać, poruszać poprostu rzut okiem w lewo i widzę wszystkie wskaźniki..
Gdybys mial chwile to wrzuc ten zacisk od GTA na wage jestem ciekaw jak duza jest roznica w wadze miedzy nim a tym od 166 v6
32mm nie 3.2mm![]()
nawrzucales troche tego do przodu, jak zamontujesz napisz jak Ci sie to odbilo na prowadzeniu.
Gdybys mial chwile to wrzuc ten zacisk od GTA na wage jestem ciekaw jak duza jest roznica w wadze miedzy nim a tym od 166 v6
Pozdawiam
Możesz sprawdzić czy ePer nie podaje wagi tych elementów. Akurat tych informacji jest w nim sporo.
4. Ori xenony z czarnym wnętrzem kloszy