[147] 147'mka Azzurro

wheelerwasp02 - Co masz za magika który Ci robi takie połączenia zderzaków? Bardzo chętnie bym się wyposażył w taki zderzak jak Twój poprzedni...

Napisz do niego na priw, albo najlepiej na fejsie. :P

Po dłuższej przerwie udało się ogarnąć kilka spraw:

- Nowy uszczelniacz wału Corteco.. stary piszczał jak nie wiem co..
- Zalany nowy olej Valvoline VR1 Racing 10W60 i nowy filtr i do skrzyni nowy Motul MotylGear
- Wydech poprawiony już siedzi jak trzeba i nie lata..
- Brakująca ramka radia oddana do hydrografiki razem z anteną dachową która wypłowiała od słońca

Teraz pozostaje czekać na pierwsze wizualizację oklejenia auta które niedługo nastąpi oraz poluje na jakieś dobre nakładki progowe.. Prawdopodobnie najwyższa pora zająć się szarą nudną podsufitką :)

A teraz parę fotek z zewnątrz.. Wnętrza fotki będą kiedy ramka przybędzie :)

41.jpg

42.jpg

43.jpg

44.jpg

i ostatnie ze spota pod narodowym :)

45.jpg

46.jpg

No i mała próbka brzmienia zmienionego wydechu :)

https://www.youtube.com/watch?v=lO6UnTKLNKY

Modne się stało z 2 lata temu jak zrobiłem lwią część elementów auta w tym bajerze ;) teraz po trochu dorabiam jedynie to czego nie zrobiłem wtedy.. ramka i antena to raczej ostatnie rzeczy do hydro :) co za dużo to nie zdrowo..

Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do widoku tego wytrzeszczu reflektorów :-)

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

[MENTION=5780]Proxim@Ar[/MENTION] Ja za to nie mogę się przyzwyczaić do zbyt nisko świecących soczewek.. więc nie obraź się ale na Twoim miejscu bym kwestii reflektorów nie poruszał ;) bo chyba pamiętasz jeszcze kto je robił.. (nie licząc dołożenia LEDowych ringów)

Ostatnia edycja:
Tak, oczywiście, że pamiętam. Znaczy się, że dalej za nisko świecą?

No cudów nie ma.. te soczewki zostały od początku krzywo wklejone w odbłyśnik i regulacja nic tu nie poradzi.. są ustawione na maxa do góry i brakuje nadal.. Zostanie tak na wieki albo do momentu jak uznam że mam dość i zamówię gdzieś lampy lub kupię ori xenon a te wtedy puszczę tam gdzie ich miejsce choć sporo w nie zainwestowałem..

Boje sie tego oklejenia.... Jakiś motyw racing? Nie mow ze i Ty przekroczysz ta granice miedzi zmianami na plus i psuciem projektu...

No cudów nie ma.. te soczewki zostały od początku krzywo wklejone w odbłyśnik i regulacja nic tu nie poradzi.. są ustawione na maxa do góry i brakuje nadal.. Zostanie tak na wieki albo do momentu jak uznam że mam dość i zamówię gdzieś lampy lub kupię ori xenon a te wtedy puszczę tam gdzie ich miejsce choć sporo w nie zainwestowałem..
Wyślij mi te lampy, przecież Ci to poprawię, no coś Ty.

Amortyzatory
Powrót