- Halo, Pietrzak? Można obejrzeć Ghibli Hybrid?
- Zapraszamy, mamy atrakcyjne oferty finansowania.
- Nie, ja tylko na turbo chciałem popatrzeć
![]()
Możesz jechać, ale szybciej będzie jak dziadzia dostanie info od swoich kontaktów![]()
no smieje sie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
- Halo, Pietrzak? Można obejrzeć Ghibli Hybrid?
- Zapraszamy, mamy atrakcyjne oferty finansowania.
- Nie, ja tylko na turbo chciałem popatrzeć
![]()
Możesz jechać, ale szybciej będzie jak dziadzia dostanie info od swoich kontaktów![]()
Z silnika 2.o?... ale mam grubo ponad 320ps ..
no jakby bylo wieksze to dobry nius. te auta juz wogole jezdza ?
A jaki to model wiesz ? Nr części masz ?Oby jeździło ich jak najwięcej. Większa szansa, że się coś na części znajdzie. Z ciekawości sprawdziłem - nówka turbo w ASO 14 koła![]()
![]()
![]()
A jaki to model wiesz ? Nr części masz ?
No to skąd znasz cenę ? Nie podales nr części i ci wycenili?[emoji16]Po lampach wygląda na odświeżony MY21, ale czy hybryda ciężko powiedzieć
Na razie nie dostałem, ale podpytuję i jeśli dostanę to wrzucę.
A 1 to co to ? Kompresor ?
Tam nie ma kompresora. Jest to pompa elektryczna ow.A 1 to co to ? Kompresor ?
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
- czy ktoś w WWA robi (dobrze) te auta, w wątku padł gdzieś Masters, ale czy ktoś robił u nich - jakie przyrosty (wykres)?
Zdecydowałem ostatnio ze stelvio 280 ze mną zostaje na dłużej i chciałbym podkręcić trochę - 310-320.
Nie chce ruszać hardware (ew. filtr powietrza ale jak piszecie nic nie daje)
Chyba że chcesz ficzery jak popsy ... czy limiter obrotów na postoju to soft.
Dzięki !
A jakiś pomysł na ten wykładniczy pedał ? Drugie auto mam na linke (V8 USA z lat 90) i tam dotknięcie gazu oznacza reakcje
PS
dłuższy czas nie byłem aktywny bo z tym autem nic złego sie nie dzieje- poza problemem z niedziałającym start-stop, który w sumie nie jest problemem.