Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na moim mopar brak aktualizacji, Stelvio kupione 26.12.2018.
Czy któryś z szanownych kolegów mógłby udostępnić link do pobrania najmowszych map(np. Na Webtranfer). Z góry dzięki
Wysłane przez Btechfan
Na wstępie zaznaczam, że szukałem odpowiedzi na moje pytanie, ale bezskutecznie.
Jeśli nazwa ulicy jest imieniem i nazwiskiem osoby to szukając jej w nawigacji muszę zaczynać od imienia, np. szukając ul. Sienkiewicza wyszukiwanie muszę zacząć od Henryk. Zaczynająć od nazwiska ulica nie zostanie odnaleziona. Czy to normalne w naszych nawigacjach?

Może nadinterpretowalem, ale zakładałem, że kolega ma na myśli wybieranie glosoweU mnie działa po nazwisku:
Może nadinterpretowalem, ale zakładałem, że kolega ma na myśli wybieranie glosowe
Ja praktycznie właśnie korzystam z głosowego i nawet przy dziwniejszych adresach praktycznie za pierwszym razem jest okMi głosowym jeszcze się nie udało wybrać właściwego adresu, zawsze się pałuję z pokrętłem. Do rozmów jednak daje radę
Mi głosowym jeszcze się nie udało wybrać właściwego adresu, zawsze się pałuję z pokrętłem. Do rozmów jednak daje radę.
Są już dostępne mapy do Giuli (8,8") 1051 z 03.06.2020 roku. I już po instalacji. Szacunkowy czas aktualizacji 210 min. faktyczny to 92 minuty (radio pierwszej generacji - 2016)
...Tak nawiasem mówiąc, to ciekawe ile każą sobie czekać na kolejną aktualizację dla małej navi. Już powinna być.