A co masz na myśli pod hasłem "chiński box"?Auto jest z bodaj marca 2017 więc nici z unlocka. Mam zamiar nabyć chińskiego boxa. Ludzie chwalą. Podzielę się wrażeniami jak zamontuję.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A co masz na myśli pod hasłem "chiński box"?Auto jest z bodaj marca 2017 więc nici z unlocka. Mam zamiar nabyć chińskiego boxa. Ludzie chwalą. Podzielę się wrażeniami jak zamontuję.
Może poszukaj takiego z kamerą na full screen.
Przeszukałem trochę internety i to jest cecha urządzenia.Apropo tego chińskiego boxa - pisałem w innym wątku ale niestety moje pytanie pozostało bez odpowiedzi - Podłączyłem moduł Anyfar, wszystko działa prawidłowo prócz dźwięku z aplikacji, cały czas jest radio i nie wycisza go gdy np. jest dźwięk z nawigacji lub z Dezzera, telefon działa prawidłowo. Coś trzeba ustawić w menu radia? - w czym może być problem?
No właśnie było polecane przez kilku użytkowników stąd zdecydowałem się na zakup. Ciekaw jestem czy u nich wszystko działa jak trzeba. Bo mając dźwięk CP z telefonu a obraz z wbudowanego wyświetlacza to taki półśrodek.Przeszukałem trochę internety i to jest cecha urządzenia.