Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
chodziło mi o sam montaż jeśli przychodzę z własnym boxem. Zakład, który rozpatruję nie prowadzi tych boxów.
Zakładam, że magii dla mechanika nie powinno w tym być. Czy lepiej robić u kogoś kto ma w Racechipach doświadczenie?
Tymczasowo założyłem boxa vtech'a do czasu upływu gwarancji (jeszcze 2 lata). Koszt z hamownią wyszedł mnie 1100 zł. Zadowolony jestem średnio ale za te pieniądze nie ma co oczekiwać cudów. Po upływie gwarancji i jednocześnie wykupie z leasingu na 100% zmieniam mapę. Pokaż załącznik 270156
To nie jachyba nawet widzialem ten wykres (jak robiles w Krakowie), bo bylem dzisiaj w vtechu na hamowni.
Ale czy rc lub jb4 robi wykres podobny do mojego czy do określonej wartości obrotów jest podobny serii a dopiero po tym jest odpał ?300 to się softem robi. Mało który box wam tyle da... A że Q serii nie trzymają to już słyszałem.
Dolot nic nie daje. Ew dźwięk tylko jak dasz stożek.Racechip RS nie daje 80KM, przynajmniej nie u mnie. Raczej w okolicach 60, ale za to moment obrotowy robi wrażenie (+130Nm). Chociaż ostateczna wartość pewnie trochę zależy od hamowniGiulia 2.0 200 bez dpf.
Przy okazji pytanie: czy ktoś modyfikował dolot w celu odblokowania jakiegoś tam potencjału przy customowej mapie? Jest sens (zwłaszcza przy seryjnym wydechu, jedynie catback zmieniony)?
Dolot nic nie daje. Ew dźwięk tylko jak dasz stożek.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka