Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cinsoft?[emoji16]No ja już po wirusie. mapa bez szaleństw coby na n95 też działało. Było 205 jest okrągłe 280.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Niii, za daleko i nie było okazji jechać na południe. tuneup gdańsk.Cinsoft?[emoji16]
Niii, za daleko i nie było okazji jechać na południe. tuneup gdańsk.
btw.
Chłopaki rozpakowywali ultera bezklapowego do giulii i mówili że montaż będzie w czwartek/piątek.
Czy to ktoś z forum? chętnie umówiłbym się na odsłuch. Wtedy nie będe musiał Epsonixa stalkować po Jantarach![]()
Spalanie w górę czy ten sam poziom ?No ja już po wirusie. mapa bez szaleństw coby na n95 też działało. Było 205 jest okrągłe 280.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Spalanie to ci spadnie jak nie będziesz cisnął (tylko po co wtedy robić chipa ?) a moc bierze się z paliwa więc jak może spaść spalanie?[emoji16]Spalanie w górę czy ten sam poziom ?
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
No ale to to samo... Nie wiem czemu ludzie myślą że po chipach auto pali tyle samo albo i mniej ...Gdzie napisałem czy spadło ?
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Nie odpowiem na Twoje pytanie, ale widzę, że jesteś z Poznania, więc zapytam - masz już jakieś miejsce w okolicy, które się podejmie? Widziałem, że Pachura robił Stelvio, ale nie dostałem odpowiedzi odnośnie wyników. Paweł z MobileCoders na Naramowickiej, deklarowal, że ma mapy do Veloce na 310KM/460Nm, ale nie wgrywał ich jeszcze (koszt 2k pln). Robi też soft skrzyni w BMW, ale podobno nie ma interfejsu, który potrafi odczytać soft skrzyni w Aflie - a szkoda.Witam, mam pytanie czy z forumowicz chipował 2.0 280KM na więcej ale przy pozostaniu na benzynie 95?
Na 95 ok 290-295ps. Na 98 max 305 (mówię o normalnej hamowni, a nie takiej co pokazuje tyle ile oczekujesz ).Myślałem o Tuneforce, też koszt koło 2tys - tylko nie dają gwarancji ile wzrośnie moc przy 95
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka