Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dużo musisz dynamicznie przyspieszać wtedy tworzą się wiry w baku i zasysa paliwo jak przysłowiowe koreańskie dziecko ryżTo ja chyba mam popsute auto, albo ze mną coś jest nie tak![]()
To ja chyba mam popsute auto, albo ze mną coś jest nie tak![]()

Nie! To jest kwestia miasta, po którym się kręcisz. Po Krakowie nie da się jeździć takim autemSamochód odebrałem tydzień temu, mam przebieg niecałe 900km 3bak dziś tankowałem.
Spalanie około 15.6l jazda po Krakowie.
Mam nadzieję że to kwestia dotarcia silnika i trochę to spadnie.
Czy też mieliście tak duże spalanie na początku?
Silnik 2.0 200hp
coś słabiutko
Średnia 64km/h i "aż" 7l?
https://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/159139-zuzycie_paliwa-3.html?highlight=#post2068157
I to jeszcze "na dotarciu" jak tu niektórzy docierają po 8tys![]()
Mogłem nie wyprzedzać![]()
. przejeździłem jeszcze po mieście jakieś 10km, widzziałem 28km estymacji przebiegu, pojechałem na stację (bo mnie tak tu schizujecie) weszło 52.9l do drugiego odbicia (zawsze tak tankuję), tak więc spokojnie mogłem jeszcze śmigać.mozliweOdnośnie precyzji wskazań. Auta z nowszym oprogramowaniem mają prawdopodobnie wskazania bardziej dokładne.
u mnie gdzies ponizej 25 lub 20 mysle, az tak sie nie przygladam kiedy znika, ale >25 widzialem kilka razyU mnie poniżej 60km zasięgu pokazuje ------.
a)nie pozwala bo masz starszy typ radia i oficjalnie ten firmware ktory masz jest najnowszy (choc ponoc jest jakas nieoficjalna wersja 002.xxx.059 z jakas poprawka ale to odnosnie czegos innego)Chciałem wgrać nowszą wersję niż 002.009.055 ale system nie pozwala.
co do rezerwy, dzisiaj zrobiłem pod domem taką fotkę, to było zaraz po zapaleniu się pierwszej czerwonej kreski:
Pokaż załącznik 258917.