Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehe jak zawsze to zależyManetki zmiany biegów znacznie podnoszą spalanie!![]()
Manetki zmiany biegów znacznie podnoszą spalanie!![]()
W weekend zrobiłem trochę wycieczek z dziećmi więc bez szaleństw i przy okazji pobawiłem się w statystyki.
Takie coś można wyciągnąć na lokalnej trasie
Pokaż załącznik 258384
Średnia z weekendu wyszła mi coś okolicy 5.2 chyba
No to teraz czekam na komentarze diesel to zło za 1....2.....3... minuty...![]()
Potwierdzam, jest to do osiągnięcia. Mój najlepszy wynik to 5,3 litra na odcinku 50 km głównie autostrada z prędkością do 120 km/h. Kolega domyślam się że 100 nie przekraczał dlatego jeszcze lepszy wynik.Diesel to zło
Jak to możliwe? Jechałeś z góry z wiatrem za tirem? [emoji14]
Szczerze to szacun dla ciebie (za cierpliwość) i dla tego silnika (za znakomity wynik) Imho lepszy crossover z dieslem niż "sportowy" w benzynieDobry wybór.
Diesel to zło
Jak to możliwe? Jechałeś z góry z wiatrem za tirem?
Szczerze to szacun dla ciebie (za cierpliwość) i dla tego silnika (za znakomity wynik) Imho lepszy crossover z dieslem niż "sportowy" w benzynieDobry wybór.
Potwierdzam, jest to do osiągnięcia. Mój najlepszy wynik to 5,3 litra na odcinku 50 km głównie autostrada z prędkością do 120 km/h. Kolega domyślam się że 100 nie przekraczał dlatego jeszcze lepszy wynik.
Ludzie gadają że dzieci to kolejne wydatki, a tu kolega udowodnił że dzięki dzieciom można sporo zaoszczędzić [emoji16]
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Po wymianie wydechu w giulii 280 km spalanie sporo spadło. Jazda na trasie 160-180 to spalanie ok. 10,5 -11.0/100 km. Co uważam za bardzo dobry wynik. Wcześniej było bliżej 12,5-13
Możesz to racjonalnie wytłumaczyć?Po wymianie wydechu w giulii 280 km spalanie sporo spadło. Jazda na trasie 160-180 to spalanie ok. 10,5 -11.0/100 km. Co uważam za bardzo dobry wynik. Wcześniej było bliżej 12,5-13
Haha a ile według tankowańMożesz to racjonalnie wytłumaczyć?
U mnie nie zauważyłem żadnej różnicy.
No pali, pali u mnie cały czas 15/100![]()
nie wierze. zmieniles cos drastycznie typu wyciecie katalizatora i przelot? a moze po prostu zdazyles zrobic te2-3 tys od zakupu i auto zaczelo mniej palic (albo raczej zmienil sie styl Twojej jazdy, bo spalanie to moze ciut minimalnie sie moze zmienic)Po wymianie wydechu w giulii 280 km spalanie sporo spadło. Jazda na trasie 160-180 to spalanie ok. 10,5 -11.0/100 km. Co uważam za bardzo dobry wynik. Wcześniej było bliżej 12,5-13
??? jakim zaadoptowaniu?i zaadaptowaniu komputera