Kierownica jest prawie w takim samym kolorze jak skóra tapicerki, nitka również jak w oryginale siedzeń, zdjęcie tego nie oddaje, natomiast gałka docelowo jest do obszycia skórą ... Są ładne gałeczki z włoskiej firmy ale z przesyłką życzą sobie prawie 100 euro ... Tak samo jak zamówiłem z Włoch tylny zderzak Noviteca za 300 euro, z przesyłką wyszło dokładnie 1.920 zł i myślałem, że jak Novitec to tylko go można malować i zakładać w ciemno na samochód, a co się okazuje zderzak krzywy jak cholera, nie pasuje z żadnej strony, jak dopasuje się z lewej strony to z prawej brakuje kilka centymetrów ! I tak wszędzie, pod klapą bagażnika również, wszystko to lipa i nic więcej ... Nigdy takich zderzaków, bo żeby go dopasować, trzeba było go nacinać, ucinać, dorabiać itd ... Dzięki specjaliście, który na co dzień zajmuje się takimi rzeczami wyszło całkiem możliwie ale koszt samego zderzaka wyniósł mnie grubo ponad 3 tyś zł ... To tylko zwykły odlew, zapakowany i wysłany do klienta ... Nie polecam ...