Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Jezeli chodzi o spalanie w trasie to nie ma sie chyba co czepiac tego autka.
Niekoniecznie, to głównie kwestia średniej prędkości na całej trasie i płynności jazdy. U mnie (280KM) w tym roku wyszło 7.6 l/100km przy średniej 101 km/h.Inna sprawa, że 200KM pewnie też oznacza średnio z litr mniej na setkę niż wersja 280KM.

Zazdroszczę statystyk, mi padł aku jakiś czas temu i się licznik wyzerował:-(Niekoniecznie, to głównie kwestia średniej prędkości na całej trasie i płynności jazdy. U mnie (280KM) w tym roku wyszło 7.6 l/100km przy średniej 101 km/h.
Też trasa robiona w nocy do Chorwacji jeszcze w czerwcu przy licznych ograniczeniach prędkości do 80 i 100 km/h na zwężeniach w Czechach. Wjeżdżając do Austrii miałem spalanie 7.1Do kompletu załączam również fotkę z przejechanych 30 tys. km przez ostatnie 3 lata.
Pokaż załącznik 284463Pokaż załącznik 284464
Ja bym tym Giulii nie zalewał, jeśli nie trzeba...A ma ktoś jakieś doświadczenia porównawcze odnośnie konsumpcji E10?
Gdzieniegdzie na wakacjach można już chyba kupić...