bronek90
Użytkownik
A jak wyczuć kiedy skrzynia jest w trybie żeglowania?
Jedziesz na "luzie" przy puszczonym gazie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A jak wyczuć kiedy skrzynia jest w trybie żeglowania?
Ale auto zwalnia, jadę 120 puszczam gaz i obroty spadają a w wraz z nim prędkość, więc zaraz i tak trzeba depnąć.
Ja wiem ze to nie tempomat, ale nie rozumiem tej funkcji żeglowania, w manualu też tek jest przecież
Nie że coś, ale mam obawy, że w my 2024 też zacznie Ci żeglować w trybie N, daj mu trochę albo odpowiednie warunki do tego, mi czasem żegluje czasem nie, także to jest kwestia spełnienia jakiejś okreslonej sytuacji.
Mielem to napisać przy poprzedniej wypowiedzi, ale widzę zorientowałeś sięMotoryzacja to chyba nie jest Twoja najmocniejsza strona .
Trasa, głównie tempomat 125 na ekspresach i 135 na autostradach.
Nie wkleja się zdjęcie, więc opiszę: średnia prędkość 109 km/h, dystans 1032 km, średnie spalanie 5,4 l.
Generalnie, tym autem jadąc normalnie 120-140 można zrobić 700 km na baku.
Więc zajechać nad morze, zatankować i wrócić.
Tak, RWD, na szerszych kapciach z tyłu.
Tak, RWD, na szerszych kapciach z tyłu.
Lokalnie, poza miastem, można swobodnie zejść w okolice 5 l. lub poniżej.