Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to jak się zakroiło kilka postów (co jest rzadkie) o wersji jtd to napiszę, że ostatnio miałem wyjazd na weekend do Zielenca (szybkim tempem) - zwykła trasa + eSka/autostrada wokół Wrocławia + kilkadziesiąt km na miejscu górzyście i średnie spalanie wyszło 6.05 ;-)
fotki:
opisana trasa
Pokaż załącznik 266131
oraz od momentu założenia zimówek
Pokaż załącznik 266132

to jak się zakroiło kilka postów (co jest rzadkie) o wersji jtd to napiszę, że ostatnio miałem wyjazd na weekend do Zielenca (szybkim tempem) - zwykła trasa + eSka/autostrada wokół Wrocławia + kilkadziesiąt km na miejscu górzyście i średnie spalanie wyszło 6.05 ;-)
fotki:
opisana trasa
Pokaż załącznik 266131
oraz od momentu założenia zimówek
Pokaż załącznik 266132
Nigdy nie byłeś wzorcowym przypadkiem w tym temacieja mam to samo tylko jeszcze 1 na przodzie haha, oczywiście jak sobie wyliczę, bo więcej niż 15 nie pokaże
To jest jak najbardziej akceptowalne spalanie, bo dochodzi do poziomu mojego 2.0 ivtec. Teraz jest zima, to na krotkich dystansach moj accord wypije 10/100 spokojnie i to bez butowania. Wracajac do Giulii - wszystko ponizej 10 jest wiec fajnym wynikiem, a 8.5 w automacie to juz w ogole.Moje czwarte tankowanie i spalanie coraz mniejsze. Chyba się zaczynamy dogadywać z JuliąTankowania od poczatku: 9.2, 8.5, 8.6, 8.3. Jeżdzę głównie w trybie A na drogach pozamiejskich a na autostradach w trybie N. Jak tylko można wyprzedzić i są bezpieczne warunki to N lub D i gaz w podłogę. Uważam,ze spalanie w Giulii jest bardzo dobre.
Stelvio 280 koni -puszczenie gazu w trakcie jazdy nieżalenie od trybu wskaźnik chwilowego zużycia paliwa spada do 0, jednak w momencie zatrzymania od razu przebija 15.
To jest jak najbardziej akceptowalne spalanie, bo dochodzi do poziomu mojego 2.0 ivtec. Teraz jest zima, to na krotkich dystansach moj accord wypije 10/100 spokojnie i to bez butowania. Wracajac do Giulii - wszystko ponizej 10 jest wiec fajnym wynikiem, a 8.5 w automacie to juz w ogole.
Na 17-ach pewnie będzie jeszcze mniej