marianek24
Nowy
chłopaki z Audiostrady się postarali
ja jestem zdecydowany na 100%
pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
1. żuwik
2. Slavik
3. Dawid_Zielu
4. skladak
5. Alfamaniak156
6. zulek1986
7. maziarek1
8. wallace
9. marianek24
10. maly_swd
11. manli
12. darekd24
13. turbodreamer
14. QBA
-------------------
15. koles_02
16. b-ski
17. blackalfa166
18. Pawcio
19. feecle
20. swr
UWAGA! Tym pod krechą dziękuję za dołożenie roboty i nieprzesłanie PW, więc ruszać d... i kto na bank bierze niech pisze na PW. Bez PW nie biorę pod uwagę, bo niedopuszczalna jest sytuacja, że wynegocjujemy cenę na 20 urządzeń a weźmiemy 15.
PISZCIE MI PW KTO ZDECYDOWANY, NIE RÓBMY TASIEMCA! LISTĘ ZORGANIZUJĘ I POMOGĘ W NEGOCJACJACH.
Hmmm, piszesz jakby ten samochod byl wart z 200 tysiecy co najmniej, a nie 10-20, hehe.Stac Was/Nas na Alfe 166 to i stac nas na zmieniarke za 400zl. - a nie dziadowac za 20 zl.
A jesli juz dostaniemy ew. rabat to bedziemy mile zaskoczeni. Tak jak Żuwik napisal, zrobili kawal dobrej roboty i nalezy im sie za to zaplata a nie zebranie! Stac Was/Nas na Alfe 166 to i stac nas na zmieniarke za 400zl. - a nie dziadowac za 20 zl.
A jeszcze dodam, ze jest to rownowartosc 1 tankowania samochodu pod korek+ czteropak redbula
Sytuacja ciekawa, niektórzy już nawet zaproponowali cenę nie znając urządzenia. A jak tam siedzą chińskie cuda za 30$ też dacie 300 zł?.
Ja nie mam problemu. Robię co mi się podoba, może lubię przepłacać, to Twoja sprawa jest? Czy kogoś do czegoś zmuszam?Zuwik a ty co masz za problem - lubisz przeplacac to kupuj i nie ma problemu ale nie krytykuj ludzi za to ze nielubia sie robic w bambuko.