• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zmieniarka MP3

1. żuwik
2. Slavik
3. Dawid_Zielu
4. skladak
5. Alfamaniak156
6. zulek1986
7. maziarek1
8. wallace
9. marianek24
10. maly_swd
11. manli
12. darekd24
13. turbodreamer
14. QBA

-------------------

15. koles_02
16. b-ski
17. blackalfa166
18. Pawcio
19. feecle
20. swr

UWAGA! Tym pod krechą dziękuję za dołożenie roboty i nieprzesłanie PW, więc ruszać d... i kto na bank bierze niech pisze na PW. Bez PW nie biorę pod uwagę, bo niedopuszczalna jest sytuacja, że wynegocjujemy cenę na 20 urządzeń a weźmiemy 15.

PISZCIE MI PW KTO ZDECYDOWANY, NIE RÓBMY TASIEMCA! LISTĘ ZORGANIZUJĘ I POMOGĘ W NEGOCJACJACH.

Ostatnia edycja:
Najpierw podajcie cenę. Wtedy będę mógł się określić czy biorę na 100%. Na razie jestem zainteresowany.

Ostatnia edycja:
Jak cena max. 250 brutto (z kosztami przesyłki) - też się piszę. Wiem, wiem, zaraz ktoś się odezwie, że za Loudlinka dawałem 350 zł. Tylko propozycja wyjściowa sprzedawcy była zupełnie inna. Skoro tutaj jest 370, to trzeba zaczynać od nowa i również twardo stawiać warunki. To po prostu zwyczajny handel. Jeszcze niedawno proponowałem za Loudlinka 350 i każdy wtedy kupiłby z pocałowaniem ręki. Nie można podchodzić do sprawy emocjonalnie. Jeszcze jedna sprawa, nie mówmy o jakiejś "chińszczyźnie". Wystarczy zerknąć na jakikolwiek sprzęt rtv i stwierdzić gdzie obecnie jest produkowany. Czołowe firmy światowe wytwarzają swoje wyroby w Chinach i nic na to nie poradzimy. Oczywiście jak ktoś nie ufa tym wyrobom niech kupuje droższe, niekoniecznie lepsze jakościowo, wytworzone w Europie.

Witam kolegów :)
Jeżeli cena tego urządzenia będzie oscylować w granicach 300 pln to też sie pisze :)
pozdrawiam

Ja także biore jeśli cena będzie oscylować w granicy 300 zł

Dzisiaj zamontowałem zmieniarkę. Jednym słowem jest luxxik. Wszystko idealnie pasowało. Poniżej fotki.. Pozdr

A jak by dac link z grafika na glowna strone? - wtedy wiecej osob to znajdzie. Druga sprawa to moze na konkurencyjne forum dac tez ogloszenie? Im wiecej tym lepiej...

Jeśli chodzi o ceny ode mnie to muszę niestety trochę poczekać na odpowiedź producentów, będę wiedział dopiero w połowie przyszłego tygodnia.

A ja jestem za negocjacjami z Audiostradą, nie za importowaniem Xcarlinka.

Ile to jeszcze ma trwać? przyjdzie jeden xcarlink i ktoś go przetestuje i jak działa to za miesiąc przyjdzie reszta? czy przyjdzie cała masa i jak nie będą działać to będziemy się bujać? Ile na tym oszczędzimy, 20zł? A ile dostaliśmy od panów z audiostrady - miły kontakt, gotowość do współpracy, udostępnienie zmieniarki do testów (a nie podłączenie i stwierdzenie że działa). Im też się coś należy za to. W każdym razie ja mam takie staroświeckie podejście.

żuwik, popieram Cię. Zbierajmy chętnych na kupno z Audiostrady i negocjujmy cenę, komu nie pasuje nie musi się zapisywać.

Ja też jestem za audiostrada podeszli do sprawy profesjonalnie i dlatego należy im się ta transakcja:) Ja na 100% jestem chętny i mam nadzieję że w miarę szybko wyjaśni się kwestia ceny i ilości chętnych..

jeżeli nie weźmiemy się porządnie za sprawę to będzie ona przeciągana aż do zimy, a ja chciałbym urządzonko najpóźniej do 20 czerwca.

No to dalej, niech główny negocjator działa...Lista jest...więc lecimy z tematem...

Najważniejsze jest dogadanie ceny dla tych osób które jeszcze się wahają.. według mnie to nie powinno być zbyt dużego problemu zejść do 300zł przy tak dużym zamówieniu.. bo z tego co pamiętam to wstępna lista była na około 15-16 osób..

no to w już trzeba zacząć rozmowy z audiostradą, dodatkowo trzeba ustalić sposób zamówienia tzn. czy u nich zamawiamy i oni wysyłają, albo jeden bierze hurtem i rozsyła.

Amortyzatory
Powrót