Zmieniarka MP3

Chińszczyzna, chińszczyzną, ale wkład, czyli komunikację między radyjkiem, robi Polak. Sterowanie ICS-em, interfejs i oprogramowanie to nie robota chinoli. Na 100 % nie zadziała. Ale jak chcecie to próbujcie. Ja mam zwykłe radyjko z telefonem i navi, ale bez systemu DSP i śmiga. Jak jest z moim Be2580 komunikacja to będzie z każdym.

to odpowiedź do mnie czy do Qki'iego ???

czyli dalej zostaje empetrójka... no to dupa...
a mógłbyś powiedzieć co jest przyczyną tego że nie zadziała???

Zonik90 przeczytałeś dokładnie???

--- pierwszy dzień testów przebiegł pomyślnie. Prawdopodobnie nie trzeba nazywać folderów dokładnie CD01 itd. Zrobiłem przez przypadek przerwę tzn CD_1 i poszło. Jutro wrzucę foldery o zupełnie innych nazwach i zobaczymy, może ruszy.
--- nadal jestem zachwycony jakością dźwięku. Radio FM wymięka. Super i to na zwykłym systemie audio

Pozdr

no ja z elektroniki to jestem na poziomie budowy i działania latarki, tak że nie miej mi za złe że nie czaje niektórych fachowych spraw :)
ale z tego co zrozumiałem potrzebne jest radio z wyjściem na zmieniarkę... i tu pytanie czy ja takowe mam ?

no to dlaczego nie mogę mieć tej innowacyjnej zmieniarki ??

No to panowie konkretnie trzeba podjąć decyzję bo tak znów będziemy się bujać kolejne miesiące i nie będzie konkretów.. Ja na 100% jestem tym sprzętem zainteresowany.. skoro chodzi z ICS-em bez DSP to na pewno też zadziała z DSP :) Konkretnie można rozmawiać z firmą jak jest cena w przypadku zakupu np. 15 sztuk i robimy transakcję bo z takim gdybaniem i rozmyślaniem to nic nie załatwimy..

Pazik jak możesz to pogadaj z przedstawicielem co do ceny i zaczynamy robić konkretną pewną listę..

Przeczytaj wszystko jeszcze raz tylko dokładnie, tam nikt nie napisał że nie możesz mieć ;)

Na 100 % nie zadziała. Ale jak chcecie to próbujcie. Ja mam zwykłe radyjko z telefonem i navi, ale bez systemu DSP i śmiga. Jak jest z moim Be2580 komunikacja to będzie z każdym.

zmyliła mnie ta negująca odpowiedź na początku...
no to jak tak, to ja też się piszę na listę :)

koledzy ja rowniez sie pisze na ta liste.slucham mojej muzy przez transmiter i juz dluzej nie moge:)

pisać na PW do kolegi żuwik o wpisanie na listę chętnych do kupna emulatora zmieniarki CD

a to już oficjalnie robimy listę czy na razie tak wstępnie ???

Wygląda że oficjalnie, ale z zastrzeżeniem że wszelkie testy wyjdą pozytywnie i nie będzie zastrzeżeń co do produktu:) Chłopaki badają, testują i czekamy na ostateczne rozwiązanie kwestii emulatorów:)

Ja chętnie kupię to ustrojstwo w pakiecie grupowym :-)

no to cały czas powiększa nam się lista chętnych :) to dobrze będą większe możliwości debatowania co do ceny końcowej :)

Ja też się piszę pod warunkiem że cena będzie niższa,w granicach 300zł!!! :)

Amortyzatory
Powrót