Zmieniarka MP3

Z karta 4GB za 359 bym był ZA.

359+4Gb i nie ma co dalej kombinowac, dopiero bylo 20 chetnych na loudlinka po 470 wiec 360 z kartą to chyba dobra cena prawda...??? nie bedziemy sie przeciez licytowac teraz o 20 w tą lub w drugą strone

Ja pójdę za większością, aczkolwiek wolał bym bez karty ponieważ mam chyba z 5 szt. i nie zabardzo chcę kolejnej.
A utworzenie katalogów to chyba nie jest jakas bardzo wielka sztuka ?

Widze że chłopaki działają szybko, a ja mam zamrożone pieniądze w narzędziach... może ktoś chce kupić nowe oryginalne blokady rozrządu TS 1.8-2.0 :D ? 250 zł (ta cena już się nie powtórzy) :P

Trzeba to w miarę szybko załatwiać bo pewnie już każdemu sprzykrzyło się słuchanie muzyki za pomocą cudownej zmieniarki.. wiemy jaka jest cena więc teraz konkretna lista, numer konta i składamy zamówienie co by na wakacje mieć już zamontowany sprzęt :)

nareszcie jakies konkrety robimy liste prosze podac nr konta cena ustalona na 359PLN

Widzę, że opcja karta4gb jest popularna jednak. Jeszcze mam dostać wycenę opcji bez karty. pewnie będzie jakieś 10zł mniej ;)

ATTENZIONE!
Wciąż nieustalona jest kwestia dystrybucji, jeśli jest ktoś w WWA kto się podejmie będzie miło, jeśli nie - panowie będą musieli to do mnie przysłać, co zwiększy koszt (jednorazowa przesyłka pakietu) który nie został ustalony.

Także poproszę o maile:

Nick z forum:
Imię i nazwisko:
Adres:
E-mail:
OPCJA: MP3 / MP3+2GB / MP3+4GB

Gdy koszt będzie powiększony o przesyłkę, zorganizujemy szybkie przelewy. Jak ktoś nie przeleje na czas postaram się wyłożyć.

PRZESŁANIE MAILA TO DEKLARACJA CHĘCI ZAKUPU NA ZASADACH KODEKSU KOLEŻEŃSKIEGO I OBLIGACJA DO ODBIORU SPRZĘTU

mój mail to michalakg na serwerze gmail po kropce com

również

Ostatnia edycja:
uprzejmie proszę o używanie polskich znaków diakrytycznych przy wpisywaniu adresu - ludzie, trochę powagi ;)

Zależy kto będzie dystrybutorem, być może ja jeśli nikt na miejscu się nie znajdzie. Jeszcze nie wpłacamy, bo nie wiem ile za przesyłkę mnie skasują (albo będzie bez przesyłki jak się ktoś znajdzie ;) ), jaki będzie czas realizacji, ile kosztuje opcja bez SD, oraz czy może sami tego nie roześlą jak zrobimy jednorazową wpłatę całości. Wszystko jest w mailu, czekam na odpowiedź.

Poza tym na razie mam 10 adresów a cena dotyczy 15 sztuk. Nie wiem czy ktoś się nie rozmyślił.

podjerzewam ze na bank ktos sie rozmysli , bo tak to hurra a pozniej krecenie nosem a bo kolor nie srebrny tylko czarny :P ja te 350 wygrzebie ale powiem szczerze ze z wielkim trudem, siora za tydzien wesele ma a wiadomo to sa koszty ubrac sie prezent, no ale ile mozna sie zapisywac na listy bez konca :P powiem szczerze ze liczylem ze mocniej zejda z cena i bedzie kolo 300, no ale sie przeliczylem, z 2 strony te 50 zl nie jest majatek i kilka piw sie odmowi jakis kebab i kit :)

Ja się spytam Krawata lub Lipy jak się pojawią :) oni są z Wawy więc może jak ich poproszę to może się zgodzą żeby odebrać tą paczkę :)

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:40 ----------

Panowie udało się coś załatwić :) Piotrek (Lipa) odbierze paczkę i roześlę do nas :) Ewentualnie jeśli wyrobimy się z zamówieniem do 11-12. 06 to wtedy paczka przyjedzie na zlot do Opola gdzie ja ją odbiorę i wtedy ja porozsyłam emulatory do Was. :) Na pewno wyjdzie tak że nie będziemy musieli płacić dodatkowo za przesyłkę :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót