W pierwszym poście tego tematu masz link do poradnika gdzie jest wszystko napisane http://www.forum.alfaholicy.org/zro...z_ang_exhaust_gas_recirculation_poradnik.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tak musi. Najgorzej to jak się zatnie w pozycji otwartej![]()
... i samochód jest z DPF-em![]()
Ale ja się nie pytam jak i gdzie tylko o numerek pełnej zaślepki, a tego w pierwszym poście nie widzę... ale dzięki za zainteresowanie![]()
Z otworami były wkładane aby zapobiegać szybkiemu zawaleniu się EGR'a sadzą co prowadziło do jego zablokowania, w jakim stopniu ta z otworami zapobiega temu nie wiem. Całkowite zaślepienie spowodowało by, ze auto nie spełniało by norm Euro bo EGR nie przepuszczał by spalin więc równie dobrze mogli by od razu go w czasie produkcji nie montowaćJa w takiej 115KM jak ty mam całkowicie fizycznie usunięty EGR z samochodu i zaślepione zaraz przy kolektorze, a EGR sprzedany na allegro
![]()