kivi89
Nowy
wlasnie chodzi o wymiennik głownie bo mi zawadza przy pewnej modyfikacji a wiec skoro piszesz ze " mozna " tzn. ze nie trzeba ? dzieki za odpowiedz. pozdrawiam 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czy samo w sobie zaślepienie wyklucza z działania egr i nie ma znaczenia czy bedzie wyczyszczony czy nie....
bardzo proszę o pomoc
z dziurami w przypadku- mjtd - wtedy jest ograniczony przepływ i wtedy trzeba przed zaślepieniem wytrzyścić egr bo on cały czas działa.......a ja pytałem o 8v jtd bo daje się pełną zaślepkę (i taką mam) i przepływu nie ma, więc egr "nie funkcjonuje"(?) i nie ma znaczenia czy jest wyczyszczony czy nie(?).........- tego się chciałem dowiedzieć( bo pisałem że mam śruby zapieczone i nie mogę go odkręcić),nie jest jednoznacznie napisane bo uzytkownicy piszą(w tym temacie) raz że przed zaślepiniem trzeba czyścić , a drudzy ze jak się zaślepia to pucowanie egra jest niekonieczne...........- z tąd moje wątpliwości,@$#@ ! Z jakimi dziurami ?! Zapoznaj się z treścią poprzednich stron. Wszystko jest napisane kilkukrotnie. Przy takim ewidentnym lenistwie nie licz na odpowiedź.
z dziurami w przypadku- mjtd - wtedy jest ograniczony przepływ i wtedy trzeba przed zaślepieniem wytrzyścić egr bo on cały czas działa.......a ja pytałem o 8v jtd bo daje się pełną zaślepkę (i taką mam) i przepływu nie ma, więc egr "nie funkcjonuje"(?) i nie ma znaczenia czy jest wyczyszczony czy nie(?).........- tego się chciałem dowiedzieć( bo pisałem że mam śruby zapieczone i nie mogę go odkręcić),nie jest jednoznacznie napisane bo uzytkownicy piszą(w tym temacie) raz że przed zaślepiniem trzeba czyścić , a drudzy ze jak się zaślepia to pucowanie egra jest niekonieczne...........- z tąd moje wątpliwości,
Czyli jak dobrze zrozumiałem musi byc przepływ bo inaczej bedzie błąd tak?..w jaki sposób on to widzi ze jest zamknięty czy otwarty?Dziurawa zaślepka zmniejsza przepływ spalin, a co za tym idzie spowalnia proces zabijania EGR sądzą![]()