Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
przecież wiedze ze mam górne i tak samo jest dolne a w poradniku napisane jest "w miejscach zaznaczonych na zdjęciu" , i chyba dokladnie pisałem ze chodzi mi o dolne a nie o górne wiec czytaj ze zrozumieniem, co kto pisze
np do czego jak w obydwu miejscach sa pokazane miejsca zaślepienia, ale ok ja nie chce sie przemądrzać, kłucić itp. tylko mi chodzi o to gdzie zaślepić tu koło kolektora spalin, nic więcej.
Ja też o tym nie słyszałem,ale przy moim problemie tzn autko nie chiało jechać do 2500obr.postanowiłam wypróbować ten sposób,Pierwsze słyszę o przewiercaniu zaworu EGR i wybijaniu jego środka...
Ja też o tym nie słyszałem,ale przy moim problemie tzn autko nie chiało jechać do 2500obr.postanowiłam wypróbować ten sposób,
dzisiaj rozebrałem przewierciłem dziurkę,wybiłem trzpień i i okazało się że jest cały zardzewiały, po przeczyszczeniu pastą do zaworów, przesmarowaniu, egr działa jak powinien a autko znowu hula aż miłoMożna troszkę pln zaoszczędzić , bo już miałem kupować nowy zawór.