"Tego czegoś", "o to chodzi" , diabli wiedzą czym jest "to coś" ale na szczęście wyjaśniłeś : "wożeniem dzieci do przedszkola" .
A to już niech się w Lexusie zastanowią, co nie pykło, mimo takiej kasy wpompowanej. Albo dlaczego w Polsce działa wyśmienicie, a gdzie indziej kompletnie nie

. Nie powiem, też mnie nurtuje...
Jak się Tobie wpasowala AR z sedanem tej wielkości, mocy i koloru to super. A kto inny dzieci nie ma czy dawno po przedszkolach, a inny tą nieszczęsną lodówkę i z jakiegoś powodu chce mieć tylko 1 auto. Albo może mieć 10 każde do inego celu i innego "czegoś" Więc może nie widzieć tego czegoś w Giulii i to nie przestępstwo.
Przecież nigdy z tym nie polemizowałem. Paleta modelowa Alfy jest niestety żenująca. Dwa prześwietne modele w swoich segmentach, przy czym segment D sedan jest już mały i stale się kurczy, no i kompletna kupa w pozostałych. No ale może to i lepiej, niż gdyby to miało wyglądać jak klony Tonale czy Juniora... Dopóki Alfa będzie w Stellantisie, nic miłego jej już raczej nie spotka.
Nie wiem, jakie są Twoje opisy stanu faktycznego, bo ciągle widzę utyskiwanie na awaryjność Alfy i jakość ASO - a ja nie narzekam ani na jedno, ani na drugie. A jeżdżę Alfami i serwisuję je w ASO nieprzerwanie od 17 lat. Może dlatego, że nic się nie psuje, to nie mam powodów, żeby narzekać na ASO, no ale trudno, jest jak jest.
Co do floty - wiemy, że Alfy już sobie nie kupisz, bo jest do niczego, 156 i 166 za chwile wylądują w dziale "zabytki" i będziesz jednym z 5 ich posiadaczy na forum (i tak dziwne, że się jeszcze wszystkie nie rozleciały przy takiej jakości i ktoś chce jeszcze nimi jeździć, ani chybi masochiści). Możesz być, jak najbardziej, tylko dziwi mnie ten upór mimo wyraźnej niechęci do wszystkiego, co z AR związane (pewnie nawet gdybyś dostał w prezencie GTV 2000 w stanie idealnym, to byś ją zrzucił z klifu).