Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Mój kolega sprowadza dostawczaki z francji i on to dopiero potrafi zrobić wnętrze żeby wyglądało tak jak piszesz. Nie mówiąc o przeróbkach przebiegów itp itd...reszta to była jak nie jeźdźona
Oczywiście ten ułamek o którym piszesz jarku to auta przyeleczone na lawetach do polski.99% populacji 166 jezdzi sobie w kraju pochodzenia. Co innego jak ktos sam sobie odszuka,przywiezie i po roku sprzeda. Ogólnie temat rzeka. Alfa Romeo to auto jak auto. Volvo S80 czy tam Alfa Romeo 166. Piękna sprawa w firmie.Takie auta to ułamek
I najważniejsza korekta licznika bo w pl auta powyżej 200 się nie sprzedają. Kolega kręci dostawczaki po 300, 400 do tyłu...Tysięcy i jest dumny ze swojego "sprytu"
Dlaczego? bo nie kupuje auta za 6 tysięcy i mam prawo wybrzydzać,będę szukał takiego które nie ma 200 tys i jest w dobrym stanie technicznym.
Będzie widać więcej niż po stanie licznika, łapki na kierownicy leżą cały czas i się skóra wyciera. Lewarek tak samo. Na fotelu siedzi cały czas kierowca.a uważasz kolego yoozef że przebieg 300 tysięcy bedzie widać po aucie które zrobiło go w 3-4 lata głownie po autostradach bo tak było uzywane? Będzie wyglądac dużo lepiej niz wnętrze auta które zrobiło 150 tysięcy w mieście.
No i właśnie dlatego w Polsce wszystkie autka z danego rocznika mają taki sam przebieg. Cud. I duża szansa, że Twoje autko będzie miało 180tys. a nie 220tys. - bo takiego właśnie szukasz. Nać klient nać pannnA ja nie uważam się za naiwnego ,szukam obecnie auta (166 v6) i nie chce przebiegu ponad 200 tys.km chocby auto było idealne i wymuskane.Dlaczego? bo nie kupuje auta za 6 tysięcy i mam prawo wybrzydzać,będę szukał takiego które nie ma 200 tys i jest w dobrym stanie technicznym.
I tak się powinno kupować te auta, a nie tak jak ja - tylko sercem, bez rozumu. Ja kupiłem tak jak stałem, mówię - ładna, biorę. I do dzisiaj tylko wycieki pod silnikiem i z portfela.Zgadzam się z tym co piszecie ale nie mogę się z tym zgodzić w przypadku mojego
egzemplarza. Mam dwie alfy i wiem, że tą to naprawdę udalo mi się trafić![]()
Była sprawdzana w ASO, potwierdzone wpisy w książce w bazie Fiata,
przebieg na hodometrze zgodny z tym co na liczniku, a co najważniejsze ogólny stan auta
wskazuje prawdziwość wskazań licznika. Jest poprostu strzelona w dychę![]()
auto już kupione , v6 3.0 i ma prawdziwy przebieg 179 tys. km
Gratuluje jarek perełki.auto już kupione , v6 3.0 i ma prawdziwy przebieg 179 tys. km odziwno ,bo przecież takimi w niemczech robią po 50 tys.km rocznie. I o dziwo też nie jest złożona z dwóch i jedzie ładnie ,ale troche pracy będzie wymagać.
święte słowa.No i właśnie dlatego w Polsce wszystkie autka z danego rocznika mają taki sam przebieg. Cud. I duża szansa, że Twoje autko będzie miało 180tys. a nie 220tys. - bo takiego właśnie szukasz. Nać klient nać pannn . Mój znajomy jak sprzedawał auto i mu kupujący marudził o przebiegu to mu powiedział: "proszę pana, to jest rzeczywisty przebieg bo mam to auto od nowości, ale jeśli się panu nie podoba mogę ustawić dowolny inny".
damian2709 jak jesteś z Jaworzna to jesteś blisko mnie zadzwoń 889 4x4 8xx zrobię korektęOgólnie wszystkie liczniki z alfy jestem w stanie przerobić zapraszam !
Jak ktoś jeszcze chętny zapraszam ! również diagnostyka każdej Alfy !