Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
opisałeś idealnie. straszna kupa "kupy" XD dziwnie brzmi, Wybrałem staropolskie określenietroszkę ładniej to opisałem :lol:
Druga znajomego - egzemplarz na pełnym wypasie za dychę. Wszystko elegancko tylko niewielka rysa na boku przez auto. Do usunięcia bez lakierowania. Ta właśnie mi spieprzyła z przed nosa..... Wszystko z busso +lpg.
24V ma hydrauliczną korektę luzu zaworowego więc nie ma prawa być nic słychać.Na pierwszy rzut ucha to będe w stanie tylko rozpoznać falujące obroty lub popychacze ale to już nie napewno
A to sonda nie działa zawsze tak samo?Ma ktoś prawidłowe wartości napięc na sondach lambda może żebym mógł je sprawdzić fesem
Przepływkę to najlepiej porównywać z karta katalogową (wykresem) czyli jakie napięcie i przepływ w zależności od obrotów.Bo przepływka będzie miała tak jak w dieslu wartość zamierzoną i osiąganą zapewne
To nie diesel. W V6 dwumas nie jest tak obciążony ja w dieslu. To bardziej bajer dla komfortu niż istotny kompensator momentu. Niewielkie prawdopodobieństwo żeby to siadło. Choć oczywiście może i objawy są identyczne jak w dieslu.Czy zużytą dwuamsę będzie w v6 tak samo słychac jak w dieslu?
Szczerze to nigdy tego nie sprawdzałemKiedyś oglądałem 2.5 v6 i po przejażdżce po wyłączeniu silnika w zbiorniczku wyrównawczym panował tajfun jakby auto dalej pracowało. To normalne?
Kiedyś oglądałem 2.5 v6 i po przejażdżce po wyłączeniu silnika w zbiorniczku wyrównawczym panował tajfun jakby auto dalej pracowało. To normalne?
Na zlocie będzie kilku. Poza tym jak będę miał czas to mogę pomóc.A ja nie znam nikogo kto ma taki silnik dlatego pytam tutaj .
Nie wszędzie to jest dostępne. Generalnie ja mam zawsze gaz więc się nie wypowiem jak to się sprawdza ale na pewno w mojej poprzedniej komp pokazywał co mu się podobało. Raz zaniżał 2l innym razem zawyżał 5, a czasem dobrze. Nie wiem dlaczego i nic z tym się nie dało zrobić. Idea tego mechanizmu jest taka że powinno brać te parametry spalania ale nie wiem jak jest w praktyce. Jednak ukryte menu rzadko było dostępne.A czy przy awarii sondy ,czy czegokolwiek co ma wpływ na spalanie ics pokazuje zmiany w spalaniu czy dalej trzyma się wartości zamierzonych? A wogóle jakie ma isc wartości pojedyńczej dawki paliwa .Jest to w tym ukrytym menu .Dla diesla znam te wartości ale dla 3.0 nie.