Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ile złotych trzeba przygotować na przed i poliftową 2.5, 3.0 i 3.2 V6 w dobrym stanie?
Ale wydaje mi się że to taki dołek. Taniej już nie będzie, za parę lat do tych samochodów może się zacząć problem z dostępnością.
Z tym kupowaniem byle czego i szykowaniu go to nei dokonca tak jest. Lepiej kupic auto w miare dobre niz trupa.
Co do wartości 166, to zauważyłem już kilka razy, że są tańsze, niż wygladają Wczoraj facet na stacji, pytał ile warta taka Alfa, jak moja, to mówię mu, że z 11, a on na to, że myślał, że min. 2 razy tyle.
Dużo się nie zmieniło, 166 nadal wygląda na więcej, niż jest warta, choć ciężko znaleźć dobry egzemplarz..Jak pierwszą 166 kupiłem nie były one jeszcze specjalnie znane i na ulicach było tego jak na lekarstwo. Dwie obok siebie (tak wracaliśmy z kolegą z zakupu) to już był widok niesamowity. Jak się ludzie pytali ile dałem, to nie mogli uwierzyć że 19, bo niektórzy dawali Alfie 50-70tys
Po pierwsze za design, po drugie dlatego, że nie wyglądała na swój wiek, a po trzecie była wtedy egzotykiem![]()
Dużo się nie zmieniło, 166 nadal wygląda na więcej, niż jest warta, choć ciężko znaleźć dobry egzemplarz..