- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Ja miałem gorzej, ale już ogarnąłem temat 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj tam, żółty ładnie się komponuje z czerwonym.Oo proszę. Aż maskę wstyd otwierać
Załączone obrazy
* * *
Przy okazji pochwalcie sie sercem swojej Belli![]()
Już nie ściągajmy wątku poza temat. Tu gadamy o zakupie. I tak już przesadzamy. Załóż nowy temat
Do lpg wiercisz podstawy kolektorów. Tam gdzie wtryski Pb
A nie wystarczy kabelków pokleić?Nie działają mi światła stopu na klapie bagażnika. Wiem już co trzeba kupić,
Moj kolega ma grand cher. Z silnikiem hemi. Mimo odlaczania 4 cylindrow nie moze zejsc ponizej 24l gazuna trasie kolo 20 mu pali
![]()
Ja śmigam na pb bo nie ufam mojej instalacji . To co zobaczyłem pod maska wola o pomstęwszystko walnięte na pokrywę zaworów, szpetne i do tego jakiś pelen finezji gazor wbil sie w kolanka co aż boli od samego patrzenia. Do tego nie równo chodzi na gazie wiec wole najpierw zrobić jak należy i dopiero śmigać. Jak znajdę foty na Tel to się pochwalę jak wygląda
Napisz trochę o swojej instalacji to Ci podpowiem co w niej zmienić żeby było dobrze. Jeśli chodzi o kolektory i wtryski to robotę masz rzeźnicką. Najlepiej dorwij gdzieś nowe barany i nawierć podstawy kolektorów pod dysze. Wtryskiwacze dawaj pojedyncze najlepsze będą Alex Barracuda. Da się je schować pod kolektorami, albo w przestrzeni pod podstawami kolektorów. Instalacja jest wtedy niewidoczna.
To o ile znajdziesz taki samochód to 2x tyle potrzebujesz.Przez dobry stan rozumiem zdrowy silnik, brak korozji, dobry zawias, brak konieczności większych napraw