KaaC
Aktywny
Z polfitami czy przed?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pewno patrzy jak Ci lakier złazi...zabawne to jest że potem staje przy oknie i patrzy na mój samochód
Pewno patrzy jak Ci lakier złazi...![]()
Na szczęście tego się w Alfie nie doczeka
Konin Panie. Małe miasto 80 tys mieszkańców. Także ulic mniej i wiecej aut idzie spotkać. W wawie czy w PZ podejrzewam Ar nei uświadczysz az tak często bo i miasta wielkie . Ale w takich średnich jak Konin naprawde sporo tego jezdzi. Juz nie mówiac o 166, których jest conajmniej kilka- i wszystkie prawie skatowane i zapuszczone. Jedna widzialem ladna blu oddisee na ramkach AH - czysta ladna apetyczna. Innych modeli jest od zakichania. 156 , 147, 159, nawet gt od czasu do czasu widuje czerwona i czarna. Spidery. No julki i mito tez ... Mowie o ilosciach wzgledem tego co bylo kiedys kilka lat temu jak ja zaczynalem z AR to te samochody to były białe kruki...gdzie Ty mieszkasz
Dlaczego tam piszesz kacu? PRzeciez to to samo. Czyżbys uważał ze przedlift fajniejszy?Za to fajnie go wspominam hehe
Za x czasu puścić synowi 'chlopaki nie płaczą ' i pokazać mu, że mieliśmy taka Alfe (w moim przypadku) bo teraz mam polifta, to będzie coś ;-)