Masa625
Nowy
Znowu sie zaczyna " jaki ja jestem PAN bo mam FĄŁ SZEŚĆ!" w gazieByłem wczoraj w warsztacie u Pablo. 90% samochodów jakie tam stoją to diesle..
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Znowu sie zaczyna " jaki ja jestem PAN bo mam FĄŁ SZEŚĆ!" w gazieByłem wczoraj w warsztacie u Pablo. 90% samochodów jakie tam stoją to diesle..
Znowu sie zaczyna " jaki ja jestem PAN bo mam FĄŁ SZEŚĆ!" w gazie
Pisałeś, że chcesz ALFĘ , a jakiekolwiek geny Alfy jeszcze w V6tkach pozostały, na pewno nie w dieslach.
Tak, instrukcja od przedlifta wyraźnie pisze że dedykowany to półsyntetyk 10W 40. Nie zmienia to jednak postaci rzeczy, że tylko znikoma część ludzi o tym wie (łącznie z użytkownikami).Pytałem jaki olej jest wlany, i facet powiedział że półsyntetyk, bo nie można do tego silnika syntetyka, i że one nawet nowe wychodziły z półsyntetykiem.. to prawda? czy koleś bajki wciska?
chciał ją odpalić, to wywalilo błąd skrzyni i nie wchodzi żaden bieg
Masa625 jaki Ty prosty jesteś.. Nie zauważyłeś tego "winka" na końcu? Nic się nie zaczyna. Żadnym Panem nie jestem, a to że akurat taka proporcja silnikowa była w tym warsztacie to fakt i tyle. Także daruj sobie uszczypliwości, bo miałem Cię za poważniejszego człowieka..Znowu sie zaczyna " jaki ja jestem PAN bo mam FĄŁ SZEŚĆ!" w gazie
Nie wyczujesz, to nie kiełbasa :sarcastic:Te wozy są faktycznie takie tanie, czy teraz jest jakiś sezon ogórkowy i same szroty w ogłoszeniach?
Patrzyłem sobie na ceny 166 z V6 (2.5 litra) na otomoto i w zasadzie wszystkie z roczników powiedzmy 98-01 kosztują w okolicach 6-8 tysięcy.
Takie są ceny ustalone przez rynek. Utrzymują się już długo i raczej do góry nie pójdą
Sprzedawałem moją 2.5 w zeszłym roku, zacząłem od bodajże 8500, a sprzedałem finalnie za 5500...
Jeżeli myślisz o V6+LPG, to jeżeli możesz dorzuć te 2tys. i weź 3.0 - naprawdę warto. Jeśli chodzi o spalanie to dodajesz 2l LPG/100. Tudzież robisz przelotowy wydech i 3.0 pali tyle samo co 2.5![]()
drq - i co z tymi ogledzinami tej za 9? byles, kupiles?![]()