To może utworzyć dział dla takich co będą latami dbać o markę. Na zasadzie, mam auto 5-letnie i przez najbliższe 20 lat mam zamiar tak konserwować sprzęt, żeby przetrwał te lata. Proste ? Nic prostszego. Problem tylko w tym, że to musiałby być samochód raczej dodatkowy, bez dużego przebiegu, niewiele jeżdżony. Wtedy można powiedzieć, że jest z sensem.
Oczywiście można i 13-15 letnie odnowić, ale koszta są kosmiczne. Kogo na to stać ? Nie wiem, może jest tu ktoś, kto tak wydaje pieniądze.
Tak jak mówię, jeżeli są tu jacyś twardzi miłośnicy, ale tacy z kasą i możliwościami a nie z pustymi słowami to odpowiedni dział załatwiłby sprawę. Tak to się miesza wszystko i to co piszecie, że to forum dla miłośników marki itp. nie ma zbytnio poparcia.
Uwierzcie, że dobrze mówię.
Kiedyś jakieś 10 lat temu byłem za tym żeby na forum Unreal Tournament utworzyć dział "Warsztat". Dla takich, którzy tworzą mapy, mody itp. ciekawe rzeczy mogące utrzymać grę przy życiu. Oczywiście dział nie powstał i forum od jakiś 5 lat ledwo funkcjonuje.
Warto przemyśleć.