Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy ten dpf to na złość robi człowiekowi?
Dziś po trasie 20km zaczął się wypalać na parkingu a musiałem szybko iść i przerwać to.
Co człowiek ma zrobić w takiej sytuacji?
Tak zrobięJeśli dalej będzie ci robił na złość to dzwoń na 112.
Ja użyłem naraz AR6500 i AR6600. Interwał między wypalaniami zwiększył się o 100 km, z ok 700 na 800 km. Jeździłem wtedy 90% trasy.Stosował ktoś może dodatek do paliwa Liqui Moly do DPF-a nr katalogowy 2650. Faktycznie wydlua interwaly pomiedzy regeneracjami?
Witam wszystkich, To tak co ile będzie średni się wypalał DPF ?
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ja użyłem naraz AR6500 i AR6600. Interwał między wypalaniami zwiększył się o 100 km, z ok 700 na 800 km. Jeździłem wtedy 90% trasy.
Nigdy nie wyłączyłem silnika w trakcie wypalania
Czy zaślepiony EGR ma wpływ na DPF ?
Potem jeszcze raz i niestety. nie chce się wypalić. Czy to oznacza, że nadszedł jego koniec? Dodam, że dbam o filtr. Nigdy nie wyłączyłem silnika w trakcie wypalania
marcinq24 jakiego używasz interfejsu do połączeń ?