Kolpak
Użytkownik
I ja 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
spisałem sobie listę zainteresowanych, będę się odzywał jak przejdzie produkcja/testy (muszę tester zrobić - parę szt mogę w swoim aucie potestować i częściowo na testerze od bypassów SGW)/pudełkowanie/sklep internetowy.
spoko, mam zapisanych wszystkich. wrzucam filmik demonstrujący jak prosto się to montuje/demontuje/konfiguruje - nagranie zrobione dla pierwszego beta testera kolegi [MENTION=81519]doomin13[/MENTION] na urlopie tuż przed wyjściem na plażę więc oprócz modułu gołe nogi i laćki też na filmiku mozecie pooglądać
https://photos.app.goo.gl/W2ZEmevHU2HWQmbt7
FYI, do każdego egzemplarza dołączam za free podobną łyżkę do opon rowerowych (Continental-a żeby nie było lipy), świetnie się nadaje akurat do wyciągnięcia tego panelu.
spoko, mam zapisanych wszystkich. wrzucam filmik demonstrujący jak prosto się to montuje/demontuje/konfiguruje - nagranie zrobione dla pierwszego beta testera kolegi [MENTION=81519]doomin13[/MENTION] na urlopie tuż przed wyjściem na plażę więc oprócz modułu gołe nogi i laćki też na filmiku mozecie pooglądać
FYI, do każdego egzemplarza dołączam za free podobną łyżkę do opon rowerowych (Continental-a żeby nie było lipy), świetnie się nadaje akurat do wyciągnięcia tego panelu.
żeby uniknąć tego informuję że 120szt wyprodukowanych będzie w ostatnim tygodniu sierpnia bo teraz ja jestem na urlopie, a potem jeszcze tydzień firma w której robię montaż na automacie ma urlop. jeszcze pakowanie/testowanie itp, więc pierwsze dni września - nie zabraknie dla nikogo.
A ja przewrotnie napisze - kupilem uzywana Giulie - i od poczatku jak ja mam to mam info o awarii start stop. Ciagle w lewym dolnym rogu pokazuje blad. Podejrzewam ze poprzedni wlasciciel cos specjalnie popsul. Jakis pomysl jak to zrobil?
W sumie to we wszystkich dotychczasowych autach to mialem i mi nie przeszkadzalo. Ba, nawet wkurza mnie ze sie nie wylacza na dluzszych postojach.
Opis działania Start/Stop według Elearn:
załacznik otwiera się w nowym oknie.