Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Dla czego Made in EU a nie Poland?
Dla czego Made in EU a nie Poland?
Je też zwróciłem uwagę na "Made in EU", ale uznałem, że wstydzisz się napisać "Made in Poland"Hmm, właściwie wiele się nad tym nie zastanawiałem, jakoś tak mi utkwiło że dzisiaj firmy często tak piszą, projekt naklejki szybko musiałem wysłać do drukarnii i brać się za następny temat. A tak w ogóle to jestem fanem zjednoczonej Europy, no może poza niektórymi wymysłami gdzie politycy próbują zbyt mocno ingerować w każdą pierdołę (typu głośnośc wydechu albo czy pomidor to owoc czy ważywo).
Gorzej jak kupi i zainstaluje to idiota, będzie miał wypadek. W sądzie powie ze elektronika wyłączyła hamulce albo zablokowała silnik, kierownice itd. Biegły w sadze stwierdzi ze to mogło być z winy ingerencji w S&S ( różne bzdury słyszałem na rozprawach) . Poszkodowany powie ze nie wiedział itd. a sąd przyzna jemu racje. Dlatego ja, po konsultacji, odpuściłem produkcje i sprzedaż modułów.sprawdziłeś, czy nie jest potrzebny jakiś europejski atest na Twój produkt?
Nie wstydzę się, wszędzie piszę na zagranicznych forach że jestem z Polski, filmiki wrzucam po polsku bo jeszcze nie chciało mi się nagrywać wersji angielskich itp.Je też zwróciłem uwagę na "Made in EU", ale uznałem, że wstydzisz się napisać "Made in Poland"
A co do pomysłów zjednoczonej Europy, to sprawdziłeś, czy nie jest potrzebny jakiś europejski atest na Twój produkt?
myśląc w ten sposób praktycznie żaden mały przedsiębiorca nie mógłby nic produkować. wychodząc z domu ryzykujesz że np przejedzie Cię samochód, a i tak wychodzisz. Nie da się tylko omijać ryzyk. A w domu będziesz siedział to też nie jest kolorowo - jednemu wybuchnie gaz u sąsiada czy samolt spadnie akurat na dom. No risk, no fun.Gorzej jak kupi i zainstaluje to idiota, będzie miał wypadek. W sądzie powie ze elektronika wyłączyła hamulce albo zablokowała silnik, kierownice itd. Biegły w sadze stwierdzi ze to mogło być z winy ingerencji w S&S ( różne bzdury słyszałem na rozprawach) . Poszkodowany powie ze nie wiedział itd. a sąd przyzna jemu racje. Dlatego ja, po konsultacji, odpuściłem produkcje i sprzedaż modułów.
SuperDaję update.Mam na regale gotowych 120szt dezaktywatorów SSD, do tego 150 bypassów SGW i jeszcze z 10 bypassów z pierwszej produkcji z dużą zniżką (różnice w kosmetyce tylko). na jutro mam obiecane że sklep internetowy ruszy. dla alfaholików zrobiłem kod rabatowy Alfaholicy dający 10% zniżki na wszystkie produkty.
Jak się ogarnę z odpaleniem sklepu na EU i ustabilizuje się wszystko to będą kolejne produkty dla Giulii/Stelvio mam kilka pomysłów.
dzieki za dobra opinie.epsonix
Gratulacje z uruchomienia tego pożytecznego sklepu, zakupiony przeze mnie moduł S&S działa super, polecam wszystkim - to jest produkt, który musi być w samochodzie.
Do przemyślenia na najbliższe wieczory to na pewno:
- regulator grzania kierownicy, bo grzeje jak wściekły (może na zasadzie jedno naciśnięcie 25%mocy, 2-50%, 3-75%, 4-100%),
- manetka "-" na postoju i mamy wsteczny (wówczas drążek zmiany niepotrzebny)
- pojemnik na okulary kierowcy w miejsce uchwytu po stronie kierowcy
jeśli byłoby dużo chętnych to OK, musze liczyć się z rachunkiem ekonomicznym - jak coś nie sprzeda się w paruset egzemplarzach to sam development/testery/prototypy/grzebanie/dokumentacja zaczynają dominować w cenie - tak że później cena by straszyła. jest na to pośrednie rozwiązanie, na fotelu zapamietujesz to samo ustawienie foteli, ale tylko zmieniasz zapamiętane ustawienie lusterka. tak, trzeba kliknąć przycisk i to jest niefajne - myslę żeby to zrobić najprościej/najtaniej to tylko dobrać sie do przycisku i bazować na konfigu zapamietanym w aucie. takie urządzenie powinno być jeszcze w miarę cenowo OK. Jeśli chodzi o pomysły to pamiętajcie koledzy że mówimy o bardzo niszowym rynku, Alfa Romeo juz nisza, fotele elektyrczne to znów jakiś ułamek, potem ludzie do których dotrze marketing - mały procent, a na końcu tylko jakaś części kupi moduł (nie potrzebuje, klikam ręcznie itp). jeśli są chętni to coś przygotuję.epsonix to jeszcze moduł sterowania lusterek, obniżanie przy włączonym wstecznym biegu.
nie, raczej tak jak pisałem wyżej, jako moduł dołączany pod fotelem.Moduł fotela, po wyłączeniu zapłonu regulowany czas pracy serwomotoru.