30 funtówŻeby tylko z ceną nie wariował.
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
30 funtówŻeby tylko z ceną nie wariował.
wyslij namiary na jakas stronke, albo email/tel do goscia. ma to jakos fajnie zrobione na wtyczkach, czy trzeba podlutowywac sie pod ori wiazke? domyslam sie ze uklad po prostu symuluje nacisniecie przycisku po starcie zasilania wg ostatnio ustawionego 5s przycisnieciem stanu dla S&S. domyslam sie tez ze przycisniecie przycisku dla magistrali to zmiana rezystancji z jakiejs na inna (trzebaby zmierzyc) - w Fiat/Alfa od lat wszelkiej masci przyciski/stany np zamków itp sa w ten sposob raportowane do kompow. jak sie gosc bedzie obijal z tym za bardzo, to moze sam kiedys zrobie sobie cos podobnego, ale jakby mial gotowca z wtyczkami to wole kupic.https://youtu.be/PlwKxytZjI0
Rozwiązanie jak to wyłączyć [emoji3]
Jak gość będzie miał płytki to mi da znać. Póki co zrobił jedna i działa jak na filmie.
Po wciśnięciu i przytrzymaniu 5 sek płytka się wyłącza (n0 wizyta w ASO). Pozniej ponowne 5sek przytrzymanie uruchamia płytkę.
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https://www.ebay.co.uk/ulk/itm/322352078637wyslij namiary na jakas stronke, albo email/tel do goscia. ma to jakos fajnie zrobione na wtyczkach, czy trzeba podlutowywac sie pod ori wiazke? domyslam sie ze uklad po prostu symuluje nacisniecie przycisku po starcie zasilania wg ostatnio ustawionego 5s przycisnieciem stanu dla S&S. domyslam sie tez ze przycisniecie przycisku dla magistrali to zmiana rezystancji z jakiejs na inna (trzebaby zmierzyc) - w Fiat/Alfa od lat wszelkiej masci przyciski/stany np zamków itp sa w ten sposob raportowane do kompow. jak sie gosc bedzie obijal z tym za bardzo, to moze sam kiedys zrobie sobie cos podobnego, ale jakby mial gotowca z wtyczkami to wole kupic.
Jak napisze ze ma to będę pytał o szczegóły.w sumie tyle mozna dac, szkoda sie bawic samemu w robienie plytki, zakup jakiegos malego mikrokontrolera itp. jedyna sprawa to podlaczenie. z jednej strony gosc pisze:
NO need to cut anything, just need to connect 3 wires.
z drugiej sprzedaje urzadzenie bez jakiejs wtyczki - na zdjeciach 3 przewody bez koncowek. jak juz z nim gadasz to zapytaj go o ta sprawe - wolalbym to wpiac na zasadzie adaptera pomierdzy ori wtyczke panelu a instalacje auta, tak zeby w razie czego nie deaktywowac tego, a wypiac.
jakbym chociaz ta 100 w pierwsze np 3mce sprzedal, to taka serie moglbym moze wypuscic, a w miedzyczasie probowac zaoferowac to za granica. powiedzmy 30 pewnych klientow na alfaholikach mogloby mnie sklonic do inwestycji w te 100-200szt.polski rynek raczej nie zaspokoii koniecznosci inwestycji w 100+ urzadzeń
ale jakbys robil to jeden przygarne, jak nie to kupie na ebay
jakbym chociaz ta 100 w pierwsze np 3mce sprzedal, to taka serie moglbym moze wypuscic, a w miedzyczasie probowac zaoferowac to za granica. powiedzmy 30 pewnych klientow na alfaholikach mogloby mnie sklonic do inwestycji w te 100-200szt.
czy koniecznie chcielibyscie wpinanie pomiedzy ori wiazke a panel? a moze wyjecie 4 pinow i adapter pasujacy pod to? no albo szybkozlaczki lub lutowanie pod 4 linie tez da rade? to ostatnie rozwiazanie jest najprostsze, mogloby to przyspieszyć znacznie termin wprowadzenia produktu. to drugie rozwiazanie to musze luknac na wtyczke czu bez problemu wyjmuje sie piny.
dedykowana obudowa czy jakaś uniwersalna tez da rade?