Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Moja julka po tuningu bardzo ładnie się zbiera z dołu,ale słaba ma górę, czy jak zamontuje większa turbinę od wersji 170KM to wyciągnę trochę góry momentu nie tracąc dołu? Bo moje turbo pompuje już na maxa 1.87bara a w wersji 150konnej mam małe turbo. I nie wiem czy ktoś(poprzedni właściciel) nie zrobił wirusa w trybie normal(136KM) bo w trybie dynamic doładowanie już sie nie zwiększa tylko reakcja na gaz jest inna,a wg instrukcji 150KM i wiekszy moment ma być w trybie dynamic.
On pyta o silnik 1.4 MA a nie dieslajakim cudem masz 200KM i tylko 300Nm momentu,to strasznie żałosny wynik,seryjnie powinno byc 350/380Nm a po programie granice 400Nm powinny byc przekroczone bo to daje efekt wooow.ja przy 170KM mam 400Nm i to ciągnie fajnie.
On pyta o silnik 1.4 MA a nie diesla
Na początku jak to przeczytałem, to serce mi mocniej zabiłojakim cudem masz 200KM i tylko 300Nm momentu,to strasznie żałosny wynik,seryjnie powinno byc 350/380Nm a po programie granice 400Nm powinny byc przekroczone bo to daje efekt wooow.ja przy 170KM mam 400Nm i to ciągnie fajnie.

159 2.4 z hybrydą + dolot + kevlar
614Nm i 280KM
Mechanika, pomiary, logi - [MENTION=34058]KaaC[/MENTION]
Soft robiony przeze mnie na podstawie logów Karola (Kaac)
280KM z powodu wydechu. Nie do końca odetkany. Został tłumik środkowy plus kat. Rosło tylko ciśnienie, a nie przepływ. Więc górą brakło wydajności. Prace trwają..
Pokaż załącznik 271974

Ładnie
A jak z przeniesieniem tego na asfalt? Jak to w realu wygląda?
Domyślam się, że 100-200 dobrze wypada, a robiliście jakieś próby 0-100?