Kurynio
Nowy
W środku też słychać różnicę, no jest trochę głośniej, najpierw myślałem, że nawet trochę za głośno, ale tak jak kiedyś napisał kolega Kozak bodajże, po pewnym czasie znów się wydaje, że za cicho 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
W środku też słychać różnicę, no jest trochę głośniej, najpierw myślałem, że nawet trochę za głośno, ale tak jak kiedyś napisał kolega Kozak bodajże, po pewnym czasie znów się wydaje, że za cicho![]()
Hej, montował ktoś z Warszawy ragazzona do 2.0T, ale tylko tłumik końcowy, bez środkowego? Nie zależy mi na mocnym podbiciu dźwięku, a chcę zrobić podwójną końcówkę, bo mam supera z planowaną mapą.ASO chce za takie coś 2700 netto, to już wolę dołożyć ragazzona. I jak to wygląda w przypadku montażu przez aso (przy okazji- które aso?), bez utraty gwarancji? Oni zamawiają, czy mogę zamówić sam przez stronę ragazzon z dostawą do aso itd? Dzięki za podpowiedzi.
Gwarancję na układ wydechowy stracisz tak czy inaczej, niezależnie czy tłumik ma homologację czy nie. Ten fakt sam w sobie nie jest straszny, gorzej jak w przypadku problemów np. z silnikiem będą się starali zrzucić winę na wydech i odmówić gwarancji także na inne elementy.
A najlepiej wydać tę kasę na Ultera czy MGM - Za tą samą cenę można mieć sterowane klapy i pełne zadowolenie. I nie trzeba wcale mieszkać blisko nich - są przedstawicielstwa w calej polsce, które to ogarną. No ale człowiek uczy się z wiekiem.
https://youtu.be/bEbJ7ESPoHc
Pełen przelot na gratach ragazzona. /QUOTE]
Jak wygląda użytkowanie tego na codzień? Nie męczy, nie buczy? Są jakieś strzały przy redukcji ?
To co to za pełen przelot skoro dopiero teraz dokładasz środkowy przelot? Myslalem ze już wcześniej miałeś a teraz tylko downpipe wleciał. To teraz masz downpipe i środkowy z katem?Dokaldamy tłumik środkowy przelot. Zobaczymy