Chyba niedługo czas znowu rozbić skarbonkę. Godzinka drogi z Krakowa, a na czas montażu wypad z plecakiem na szlak.
Może jak pojedziemy razem to się dogadamy na lepszą cenę
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Chyba niedługo czas znowu rozbić skarbonkę. Godzinka drogi z Krakowa, a na czas montażu wypad z plecakiem na szlak.
jak jezdze z synkiem to tez na otwartych, tylko jak z zona to zamykam, raz ze do dzisiaj nie chwalilem sie (nie zrozumie jak mozna wydac na wydech kase) a dwa ze ona lubi komfort w aucie i ogolnie i tak narzeka na jazde ze mna (ze za dynamicznie jezdze), wiec wydech tylko by generowal zamiast milego brzmienia wiecej gadania zonyMam tego ultera i jestem mega zadowolony. Klapy nie zamknąłem od pierwszego dnia.. Nawet roczny synek lepiej śpi jak burczy![]()
może się uda, skoro gość z Gdańska na allegro zszedł prawie 5 stówekMoże jak pojedziemy razem to się dogadamy na lepszą cenę
ja mam pilota 2 przyciski, czarny, zgrabny, plaska powierzchnia plecow pilota. najpierw go podkleilem sobie pod fotelem za plastikiem w lewym dolnym rogu siedziska, tyle ze tam jest wklesla powierzchnia po kilku miesiacach odpadl. spadl tak fajnie ze przykleil sie na tej tasmie do tapicerki w fajnym miejscu, troche go poprawilem jeszcze i tak mi pasujeA jak wygląda przełączanie - jakiś guziczek na kabelku ukryty w schowku?
nie wiem jak to jest, ale ceny na stronie zawsze maja wyzsze, na allegro ich dystrybutorzy maja taniej (a przeciez na tym zarabiaja), a wiem tez ze jak koledzy z Bielska jezdzili do nich na montaz (np Giulietty) to tez placili jakby ta cene lepsza. Nie zaszkodzi zadzwonic i zapytac. Montaz robia w Bystrej zaraz obok Bielska, zeby ktos z Was nie pojechal do Wegierskiej Gorki gdzie maja zaklad produkcyjnymoże się uda, skoro gość z Gdańska na allegro zszedł prawie 5 stówek
Może w dalekiej przyszłości dorzucą płynne sterowanie, a najlepiej przez BT i ragazzon ogłosi upadłość ; )U mnie pilot ma 4 przyciski. Otw zamk i częściowo Otw i zamk.
Ja się zastanawiam nad inną rzeczą - czy ulter na otwartych klapach (i N grupowy środkowy Ragazzona w sumie też) to nie jest troche przerost formy nad treścią?
Tzn wiadomo - Veloce jest autem bardziej sportowym niż podstawowa Giulia i tak też powinna brzmieć, czyli głośniej niż przeciętne auta na ulicy. Ale przecież nie jest to 500 konne AMG, które ryczy jak wściekłe z kilometra i wszyscy odwracają głowy. Żeby nie było jak z właścicielami Hondy - Słyszysz ryk otwartego ultera, odwracasz głowę a tam Giulia Business i myślisz sobie "co za wiejski tuning".
Moim zdaniem taki efekt do niej nie pasuje.
Moim zdaniem różnica w dźwięku między Veloce a QV powinna być taka jak między S3 a RS3 czy, między A35 a A45, między C43 a C63, czyli głośniej niż stock, ale bez przesady - subtelniej.
Od dwóch tygodni mam końcowy Ragazzona i w środku jest super - czasem buczy, czasem warczy a na niskich obrotach cichutko jak w stocku. Tylko w środku pewnie podbicie z głośników potęguje pozytywne odczucia. Niestety nie mam pojęcia jak brzmi na zewnątrz pod obciążeniem i nie bardzo mam jak to sprawdzić, bo musiałbym oddać komuś auto i stanąć z boku a chyba nikt tego nie lubi![]()
Ja się zastanawiam nad inną rzeczą - czy ulter na otwartych klapach (i N grupowy środkowy Ragazzona w sumie też) to nie jest troche przerost formy nad treścią?)
W temacie na razie cisza, więc może lekki offtopic. Interesował się ktoś w swojej księgowości jak ma się wydech do kosztów samochodu? Jest sens to księgować czy lepiej sobie nie zawracać głowy?
bede na weekend swoja giulia w Krakowie, moze ktos jest z okolic kto ma zalozony sportowy wypird, chcialbym za zywo posluchac