Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W giulii nic nie daje, to i tak buczy.
No pisałem kiedyś, buczy powyżej chyba 3tys. 150-160 na 8 biegu. Już teraz nie pamiętam bo nie mam ragazona.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Nie obnizysz bo to przełożenie skrzyni. [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
No pisałem kiedyś, buczy powyżej chyba 3tys. 150-160 na 8 biegu.
Ja wyciszalem bagażnik. Jest może ciut lepiej a może to efekt placebo. Generalnie na trasy jest słabo. Przejechałem już 50k km i dalej mi przeszkadza. Jeśli to kwestia środkowego to chętnie bym wrócił do oem jeżeli to kwestia końcowego to już trudno. Generalnie moja opinia: jeżeli dużo jeździcie na autostradzie z prędkościami powyżej 150 km/h to odradzam. Na miasto super. Jakbym mógł cofnąć czas to nie zdecydowałbym się.
Niezdecydowanym jeszcze raz polecę naszego rodzimego Ultera. Miałem końcowy Ragazzona i teraz mam Ultera z klapami. Ulter jest tańszy, lepiej brzmi, nie buczy w żadnym zakresie obrotów (Ragazzon u mnie buczał przy niskich obrotach, ok. 2tys.), a jak jedziemy w trasę, to wyciszamy - polega to obecnie na tym, że spaliny wydostają się tylko jedną rurą (w prototypie było inaczej).