Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A na koniec jak w temacie o braku dostepnosci wskazesz link do zakupu to cie swiry okrzycza ze reklama ....
Ja chciałem pomóc tym co nie moga dostać zbiorniczka ,
nie było moim celem stwarzanie okazji do czynienia tak WIELKICH oszczędności
Dodano po 3 minutes:
Ja zawsze byłem tylko pod tym nickiem , ale kiedyś udzielał się bardziej Damian (DamianS jeśli dobrze pamiętam)
więc może stąd skojarzenie
o wlasnie o Damiana mi chodzilo wiec przepraszam za zle skojarzenie.Nie mialem nic zlego na mysli z tymi zbiorniczaki
Dotarły zbiorniczki z którymi ponoć był problem, zapraszam potrzebujących
http://www.autosklep24.pl/pl/p/Zbiorniczek-do-wspomagania-ALFA-159/17607
...
:stop: to jest zbiorniczek od wersji benzynowej![]()
Gdzie i za ile ten zestaw kupiles? Sam bedziesz wymienial?. Z powodu tego ze magiel pracował na sucho wytarły się uszczelniacze i po paru godzinach pod autem z lewej strony było czerwono. Zamówiłem juz zestaw naprawczy do maglownicy zobaczymy co z tego będzie.
j![]()
:stop: to jest zbiorniczek od wersji benzynowej![]()
Gdzie i za ile ten zestaw kupiles? Sam bedziesz wymienial?
Warto się zastanowić czemu płyn wyleciał(skonsultować z mechanikiem), jeśli to wina listwy zardzewiałej to z nowymi uszczelniaczami może się stać to samo i wtedy lepiej nie otwierać paczki póki nie będzie pewności. Druga sprawa żeby dobrać się do magla trzeba go jakoś maszynowo rozebrać a później sprasować, bo generalnie jest nierozbieralny( chyba że chodzi tylko o niektóre elementy, nie wiem). Dlatego jestem ciekaw jak u Ciebie dokładnie sytuacja wygląda.