Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
ja mam130 tkm wymiany co ok 7,5 tkm i ..MA zaczął dawać znać o sobie przy 96 tkm
Czy jest sens lać RAVENOL DXG 5W-30 USVO do giulia z USA? Gdzieś mi się przewinęło, ze ten olej polecany, ale jeśli mamy DPF. Jak to jest? Bo widzę ze i tak większość leje 0w30.
Pokaż mi podaj link gdzie alfa poleca olej 5w30.
Nie mowie ze alfa poleca, ale w tym temacie przewijały się sugestie z dokładnym wytłumaczeniem dlaczego ten olej jest dobrym wyborem, tyle ze nie jestem pewny czy tak samo jest dobrym dla wersji usa
Używa ktoś w swoich silnikach motula 5w30 efe c2/c3??
Panny i Panowie?
Millers XF Premium C2 0W30
Penrite Enviro+ 0W30
Ravenol FES 0W-30 USVO
AMSOIL 0W30 Signature Series
Ams oil używany w Jukce 1,4MA przez 6-7 wymian 0 problemów i wydaje się praca ok.
Konstrukcyjnie 1,4MA i 2.0MA 280hp to to samo bo nie wiem czy wybrać Milersa czy Ams’a?
Panny i Panowie?
Millers XF Premium C2 0W30
Penrite Enviro+ 0W30
Ravenol FES 0W-30 USVO
AMSOIL 0W30 Signature Series
Ams oil używany w Jukce 1,4MA przez 6-7 wymian 0 problemów i wydaje się praca ok.
Konstrukcyjnie 1,4MA i 2.0MA 280hp to to samo bo nie wiem czy wybrać Milersa czy Ams’a?
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem pomiędzy Millers a Ams, to weź... Motul 8100 Eco-clean C2 0W-30![]()
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem pomiędzy Millers a Ams, to weź... Motul 8100 Eco-clean C2 0W-30![]()
Używa ktoś w swoich silnikach motula 5w30 efe c2/c3??
A gdzie Total Quartz INEO First 0W30 C2?![]()