turbodreamer
Nowy
- Auto
- AR 166 3.0 V6, MINI Cooper S R53 '06
Niestety wieczorem przed blokiem nie da rady znaleźć miejsca.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kolega Dominik to parkuje naprzeciwko bloku? srebna na ZGY? jeśli tak to jakieś 2 może 3 tyg. temu widziałem jak w gajerku z połowicą do alfy się zbierałeś![]()
To mogłeś chociaż podać przybliżoną barwęNamierzona oramkowana 159 SW ZST (nie wiem, jak nazwać ten kolor, ale bardzo ładny :-D) na parkingu outletow na Słonecznym, dzis około 21. PozdrawiamSent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Namierzona oramkowana 159 SW ZST (nie wiem, jak nazwać ten kolor, ale bardzo ładny :-D) na parkingu outletow na Słonecznym, dzis około 21. Pozdrawiam![]()
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Pozdrowienia dla Wszystkich Kołobrzegowych Alfaholikówłazimy po mieście i podziwiamy co się znajdzie na parkingu, dużo tego nie jest ale zawsze coś
jak coś to błękitna 147 z głośnym podwójnym wydechem macha do wszystkich AR jak szalona
![]()
przyznawać się kto obok Makro w Opolu załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne na poboczu? Szara 147 na ramkach blachy CBR.
Pisze tutaj bo na dolnośląski i opolskich dział pewnie nie zagląda.
ja też wszędzie z buta bo ścisk na chodnikach przenosi się na ulice;p