Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jeżeli jakieś Mito zgubiło kołpak tego typu to jest taki do odebrania tutaj: Al. Piastów w Szczecinie.
Dla ułatwienia - stroi oparty o drzewo na Al. Piastów po lewej stronie jezdni jadąc w kierunku Placu Kościuszki (jakieś 100 m za skrzyżowaniem z Jagiellońską)

Pozdrowienia dla czarnej 156 berlina przed fl na zamkach klubowych ZPL 31549, widzianej na parkingu US WNEIZ :)

Ostatnia edycja:
Przed chwilą na Mieszka srebrna 156 ZS 07087, wyprzedziła mnie ale byłem w trakcie "eko driving'u" ;P

Pozdrowionka dla szoferki z czarnej 147 CSW 67.. na klubowych ramkach pod galerią Copernicus w Toruniu około 21,00

pozdro dla zlotej poliftowej 156 dzis na trasie torun bydgoszcz :D i czarnej JTD na ramkach bydgoskiego klubu pod siedziba K EX

Pozdro dla Mask'a mijanego na ul. Chełmińskiej (przy remoncie torów) dziś ok.13:30. Jechałem żółtą Pandą na blachach LU XXXXX :-)
Oraz pozdrowienia dla 147 na podkładkach klubowych stojącej w Brodnicy przy sklepie AL, a później jadącej ul. Korczaka w Brodnicy obok naszego domu.

Pozdrawiam Kierowcę 159 w sedanie. Mijanego na Gdańskiej po 22. Wspólna podróż aż do mostu pionierów.

zrobiłem zdjęcie i zapomniałem wrzucić... upolowana 8 czerwca na Słonecznym :) chyba pierwszy raz widziałem na żywo gtv po lifcie
gtv_lift.jpg

Pozdrowienia dla kierownika 156 SW na klubowych ramkach widzianego dzisiaj na trasie Słupsk-Ustka

AR 147 Czarna trasa Koszalin - Kołobrzeg

AR 147 Czarna trasa Koszalin - Kołobrzeg. Przepraszam użytkownika tej Alfy ale w ostatnim momencie zauważyłem i nie zdążyłem pomachać :) ale bardzo mi miło :)

Pozdro dla Białej gtv FL na GKA XXXX przepuszczonej w Koszalinie na ul. Szczecińskiej (jechałem ambulansem) :)

Amortyzatory
Powrót