Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kolega Dominik to parkuje naprzeciwko bloku? srebna na ZGY? jeśli tak to jakieś 2 może 3 tyg. temu widziałem jak w gajerku z połowicą do alfy się zbierałeś;)

kolega Dominik to parkuje naprzeciwko bloku? srebna na ZGY? jeśli tak to jakieś 2 może 3 tyg. temu widziałem jak w gajerku z połowicą do alfy się zbierałeś;)

Jeżeli jest miejsce:-). Tak, to moja alfa i tak, to moja połówka:-). A jak mnie przyczaiłeś?

Namierzona oramkowana 159 SW ZST (nie wiem, jak nazwać ten kolor, ale bardzo ładny :-D) na parkingu outletow na Słonecznym, dzis około 21. Pozdrawiam :-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Namierzona oramkowana 159 SW ZST (nie wiem, jak nazwać ten kolor, ale bardzo ładny :-D) na parkingu outletow na Słonecznym, dzis około 21. Pozdrawiam :-) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
To mogłeś chociaż podać przybliżoną barwę :PChyba że masz z tym problem ;)

Pozdrowienia dla Wszystkich Kołobrzegowych Alfaholików :D łazimy po mieście i podziwiamy co się znajdzie na parkingu, dużo tego nie jest ale zawsze coś :) jak coś to błękitna 147 z głośnym podwójnym wydechem macha do wszystkich AR jak szalona :D

Pozdrowienia dla Wszystkich Kołobrzegowych Alfaholików :D łazimy po mieście i podziwiamy co się znajdzie na parkingu, dużo tego nie jest ale zawsze coś :) jak coś to błękitna 147 z głośnym podwójnym wydechem macha do wszystkich AR jak szalona :D

Byłem w środę w Kołobrzegu, ale Twojej nie widziałem :P

W środę stała sobie w garażu, zresztą niemal jak co dzień.. ;) to miasto jest tak małe że łatwiej na piechotę lub rowerem przebyć je niż stać w korku żeby przejechać przez ulicę w okolicy portu.. ;)

Poza tym stwierdzam że chyba to najgłośniejsze auto w okolicy i może lepiej za dużo go tu na ulice nie wypuszczać xD w Wawie ten dźwięk tak się nie wyróżniał jak tu..

przyznawać się kto obok Makro w Opolu załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne na poboczu :D ? Szara 147 na ramkach blachy CBR.
Pisze tutaj bo na dolnośląski i opolskich dział pewnie nie zagląda.

przyznawać się kto obok Makro w Opolu załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne na poboczu :D ? Szara 147 na ramkach blachy CBR.
Pisze tutaj bo na dolnośląski i opolskich dział pewnie nie zagląda.

Od Nas z miasta, często widzę blisko rodziców.

Pozdrowienia dla alfaholików z Międzyzdrojów;] też podziwiam co tu się kręci po ulicach i widziałem piękną guliettę, parę 156stek no i Gtv z głośnym podwójnym "zenderem" ;] ja też wszędzie z buta bo ścisk na chodnikach przenosi się na ulice;p

Pozdrawiam Alfaholika ze srebrnej 156 ZSZ na ramkach, którą widywałem na osiedlu z pokojami do wynajmu w Mielnie. Raz chyba nawet przyuważyłem jak śpisz w samochodzie. Mojej Alfy widzieć nie mogłeś, bo byłem bez niej.

Amortyzatory
Powrót