Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
19.10 upolowany Dominik pod Intermarche :) a co do przyczajenia Ciebie z połowicą to na spacerku z najmłodszym byłem ;)

A ja pozdrawiam wszystkich Szczecinian, których mijałem podczas The Tall ship races... Machałem, mrugałem i nic... :P Nawet gościu w 155-tce z klubowymi ramkami mnie olał...

Pozdrawiam czarna 159, która wyprzedzała mnie dziś rano w okolicach Sławna. Ja jechałem czarna 156 Selespeed. Kolega kumaty, zaraz mrugnął awaryjnymi :)

Tak to jest jeżdżąc Alfą, że czasem ciężko się powstrzymać:P. Do Poznania na Forza Italia kolega będzie się wybierał w piątek czy w sobotę?

Jeszcze nie wiem, bo muszę obdzwonić znajomych czy mnie przyjmą w Poznaniu. Wybieracie się na szkolenie? A kiedy wy jedziecie?

Wybywać będziemy w sobotę o świcie, a i na szkolenie też się zapisaliśmy:). Jak coś to można w sobotę razem jechać, może się jeszcze ktoś znajdzie z okolicy.

Pozdrawiam Alfistkę widzianą gdy skręcała w Szabdzie koło Mrówki na Grudziądz. Jechałem żółtą Pandą na LU xxxxx więc mogłaś nie widzieć gdy machałem.

Pozdrowienia dla czarnej 159 na klubowych ramkach, dla złotej i czarnej/grafitowej Alfy GT, wszystkie auta widziane w Mielnie w przeciągu 4 dni ;)

A ja pozdrawiam wszystkich Szczecinian, których mijałem podczas The Tall ship races... Machałem, mrugałem i nic... :P Nawet gościu w 155-tce z klubowymi ramkami mnie olał...

Kurcze.... może to byłem ja... przepraszam :(, ale ostatnimi czasy w ogóle nie widziałem żeby ktoś do mnie mrugał/machał.

Pozdro dla ciemnozielonej alfy 156 na A1 w stronę łodzi z rejestracją CG ;)

Pozdrowienia dla ciemnej 156 w dieselu z którą jechaliśmy razem od A1 do Bydgoszczy ok 22. Pozdrowienia od niebieskiej GT na PKS ;)

Wakacyjnie pozdrawiamy wszystkich kierownikow alf widzianych w drodze do trzesacza jak i w jego okolicach :-) szczególnie kierownika 159 z klubowa nalepka na tyłku widzianego kilkakrotnie na deptaku (zgy coś tam coś tam) oraz 156 św stojąca tuż obok ściany kościoła oraz dwu kolorowa rakietę rezydujaca tuż obok placu zabaw ;-)

- - - Updated - - -

Wakacyjnie pozdrawiamy wszystkich kierownikow alf widzianych w drodze do trzesacza jak i w jego okolicach :-) szczególnie kierownika 159 z klubowa nalepka na tyłku widzianego kilkakrotnie na deptaku (zgy coś tam coś tam) oraz 156 św stojąca tuż obok ściany kościoła oraz dwu kolorowa rakietę rezydujaca tuż obok placu zabaw ;-)

Amortyzatory
Powrót