• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Granatowa 147 widziana na moście Gryfitów 28.06.2013 około 11. To byłeś Ty Yeye? Nie zdążyłem unieść ręki, ale Ty też się przyglądałeś tylko :P

Pzdr dla kolegi spotkanego dziś na A1 w Nowych Marzach. Mam nadzieje że się jakoś dokulałeś do Wrocławia na tych 4 biegach:)

gigi, tak to byłem ja. Twoje tablice mnie zmyliły. Macham tylko tym, których znam.

Pozdrowienia dla szofera/ki 156ki który/a 21.06 zafundowala belli mycie pod plejada w sosnowcu okolo godziny 15 - furman z czarnej SW na dojczblachach ;)

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Widziana dzisiaj srebrna 156 ZST... na Ofiar Oświęcimia. Klubowe ramki. Kogo?

Czarna 156SW, ramki klubowe, tablice GST widziana w niedzielę po południu na parkingu pod makiem w Grudziądzu. Pozdrowienia z niebieskiego STILO

Widziana czarna 159 Sportwagon :) Na rondzie między Castoramą a CH Atrium w Koszalinie.
Odmachane :)

Moja stoi na parkingu przy bloku. Miałem przestawić obok Twojej, ale nie.chciało mi się wchodzić na górę po klucze

A powiem Ci, że nawet nie zwracałem tym razem uwagi na parking (co zazwyczaj robie, oblukam co fajniejszego stoi), bo bardzo się spieszyłem a potem do Casto po zakupy na remont robiłem. Trzeba się kiedyś zgrać na jakiś spocie.

Dzisiaj na trasie nad morze Biały Bór-Koszalin

Pomachane AR 159 SW Czarna - rejestracja CBY xxxxx, ale chyba nie zauważono :)

Pomachane i odmachane AR (chyba) 156 SW po FL - rejestracja CBY xxxxx - bardzo dziękuję

Widziana czarna 147 w Miastku GBY SN.... pod Rosmannem przejeżdżała.

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 na ZS widzianej dziś, godz. 14:20 na trasie Koszalin-Sławno w okolicach skrętu na Darłowo :)

Amortyzatory
Powrót