Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Skoro pytasz to pewnie wiesz ;) Po 16, koło Zatora
Prawdopodobnie to ja, aczkolwiek ja mam blachy KWA ;) Czas i miejsce by się zgadzało;) Tak, czy inaczej Pozdrawiam.

Btw, załóż ramkę także z przodu, bo np. ja jak nie widzę ramek, to machanie sobie odpuszczam (99% kierowców nie jest w temacie) :D

Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 147 który mi dzisiaj włożył za wycieraczkę wizytowke ALFAholików na parkingu koło Auchana w Gliwicach:P

Prawdopodobnie to ja, aczkolwiek ja mam blachy KWA Czas i miejsce by się zgadzało Tak, czy inaczej Pozdrawiam.
Aaaaa, il mio sbaglio. KWA miało być ;)

Btw, załóż ramkę także z przodu, bo np. ja jak nie widzę ramek, to machanie sobie odpuszczam (99% kierowców nie jest w temacie)
Psuje mi dizajn, jak widzę ramki to macham namiętnie, akurat kurcze kasowałem statystyki kompa pokładowego :( Nawet chciałem zawracać, ale stwierdziłem że nie poczekasz bo nie mogłeś wiedzieć że klubowa...

pozdrawiam kierownika srebrnej 166 na bielskich rejestracjach widzianego przed 8 przed bielskiem

pozdrowienia dla paru alf, które mijałem wczoraj w drodze na grylla do piekar:

ciemną 156 SW na blachac KCH - pozdrowionka poszły przez CB :)
jasną 156 SW mijaną chyba gdzieś w okolicach Jaworzna - za późno się zorientowałem, mrugnąłem awaryjkami ale kierownik chyba nie zauważył
jasną 156 mijaną w Katowicach - były światełka i łapki :)
I oczywiście całą ekipę z piekar ;)

Ja w drodze do ZOO w Chorzowie też spotkałem parę Alf. Ale szczególnie pozdrawiam te oramkowane. Czarna 156 w Bytomiu na wysokości TESCO, w Katowicach 147 (chyba to byłeś Ty PiterR, ja czekałem na światłach na skręt w lewo.) oraz czerwoną 147 w Bytomiu pod piekarnia "u Kwapisza" (nie zdążyłem podjechać bo właśnie odjechała).

Ja pozdrawiam czarną 159SW spotkaną wczoraj przed rondem Mogilskim w KRK około 17:30. Choć ramek nie dostrzegłem, to łapka i skinienie od kierownika bliźniaczki było...

Pozdr. dla Kierowniczki i pasażera 147 czerwona widziana na rodzie kolo MC'D w tychach lapki byly zorientowałem sie w ostatniej chwili :)

Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 156 SW 2.4 JTD w kolorze bordowym (miałem okazję kiedyś bliżej się przyjrzeć pod Castoramą) widzianej na Helence w Zabrzu od kierowcy czerwonej Alfy 147 1.6 (niestety byłem za bardzo zaaferowanym dziećmi i nawet nie zdążyłem odmachać - a tak przy okazji moja żona cię zna, pochodzi właśnie z Helenki)

również pozdrawiam kolege:)

Pozdrawiam wiśniową 155 (z tego co było słychać)v6 na blachach SBL z ramkami na Żywieckiej w BB

Również pozdrawiam :) Chce też pozdrowić bardzo wesołą ekipę szarej 156 SW widzaną przy wyjeździe z gemini w BB (Bardzo poprawiliscie mi humor entuzjastycznym machaniem) :D

Pozdrawiam Marshalla, który już pewnie siedzi w domu i cieszy się jak dziecko :):)
wlaśnie pije Twoje zdrowie :)

pozdrówka dla sylvek1979
co ty za ptoki wozisz we belli :) widziałem cie dziś na rondzie ok 19 tej :)

Pozdrowienia dla: Srebrnej 147 i zielonej 156 stojących na ramkach klubowych pod firmą Bulten w Bielsku-Białej oraz dla Pani w 156 na blachach KOS wyprzedzanej w Bielsku w tunelu:)

a ja nie pozdrawiam ale dam fotę :)

tak zatrzymali

policja_3.jpg

policja_4.jpg

a to z tego wyszło :)

Dwa pierwsze z ukrycia. Tak cykać jak próbowałem dostać tylko pouczenie :D Wyśle to pierwsze na zdjęcie miesiąca ;).

Amortyzatory
Powrót