Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla Grzesia Żara, z którym mijaliśmy się wczoraj ok.16 przy wyjeździe z os.W. Machałam i machałam, ale strasznie byłeś skupiony na drodze. W sumie to wcale Ci się nie dziwię, prowadził mój mąż a jechaliśmy Vectrą:)
BTW Nieobecność na zlocie odnotowana! :)

Pozdro dla czarnej 156 po lifcie na blachach KOS, dumnie prezentującej się przy ulicy Bielskiej w Andrychowie.

Pozdrowienia dla brera21, która wpuściła mnie wczoraj na ul. Krakowskiej :D

Pozdro dla kierowcy czarnej 156 na ramkach, mijanego wczoraj na Kaufhausie (Ruda Śląska) około 17:00 :)

a ja pozdrawiam kolegę w 156 na ramkach alfaclub widzianego wczoraj w Bielsku na parkingu ATH :)

pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 przed FL z kącikowymi ramkami widzianego jadącego w kierunku tychów na górce murckowskiej ok 11.30 :)

Kierownika ciemnej 159 ok 12.30 na trasie Sosnowiec-Katowice z mojej awaryjne, od kolegi długie...pozdrawiam:)

wczoraj koło 20 kierownika czerwonej pieknej 147 z przyciemnionymi szybkami na rej SB w okolicach centrum bb _(jak boisko)niewiem jak ulinca sie nazywa (juz 2gi raz ja widzialam jest sliczna), z mojej strony mruganie ze strony kierownika nic ale nie odpuszczam hehe:P

Pozdro dla Weroniki mijanej wczoraj między Jastrzębiem a Wodzisławiem za fotoradarem :) Żółtka kartka za nie odmachanie :P

pozdro dla:
bialej Julki blachy SBE chyba mijanej dzis w okolicach Pilzna na podkarapciu,
czarnej 166 KBR chyba ramki byly mijanej gdzies miedzy Brzeskiem a Tarnowem
zielona 156 KBC zaparkowanej kolo domu w Kłaju równiez chyba oramkowana

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 na blachach SK, mijanego dziś około 17:00 na drodze Katowice - Mikołów, w okolicy skrzyżowania na Piotrowicach. Pomrugane - odmrugane :)

Pozdro dla Weroniki mijanej wczoraj między Jastrzębiem a Wodzisławiem za fotoradarem :) Żółtka kartka za nie odmachanie :P

Patryk wybacz - alfę kątem oka widziałam i nawet pomyślałam o Tobie, ale w tą ulewę zechciały się zepsuć moje wycieraczki i jedyne, o czym myślałam, to czy nie wyrąbie się na tych koleinach z wodą z wycieraczkami chodzącymi swoimi drogami:D Ale serdecznie pozdrawiam :)

pozdrowienia dla czarnej 166 2,5 v6, na blachach KR wczoraj na wielickiej koło tesco..

Pozdrawiam czarną, śliczną 159 widzianą dzisiaj na chwilę w lusterku na trasie Katowice - Wisła na wysokości zjazdu w Pawłowicach na Cieszyn - nie stety tam zjechała :D mrugłem awaryjkami - odmrugała :D jest nadzieja! :D

Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 156 SW 2.4 JTD w kolorze bordowym (miałem okazję kiedyś bliżej się przyjrzeć pod Castoramą) widzianej na Helence w Zabrzu od kierowcy czerwonej Alfy 147 1.6 (niestety byłem za bardzo zaaferowanym dziećmi i nawet nie zdążyłem odmachać - a tak przy okazji moja żona cię zna, pochodzi właśnie z Helenki)

pozdrawiam bordową ze spoilerkiem na tyle 156-stkę widzianą na zagórzu w Sosnoscu (orion) w ostatniej chwili podniosłem łapę, i nie widziałem już odpowiedzi :), ale ramki były :)

Amortyzatory
Powrót