Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam Panią w czarnym Mito na tablicach OST, której dzisiaj ustąpiłem pierwszeństwa w Gliwicach na Tarnogórskiej![]()
a moze to był pan w czarnej 156 na ost tablicachPozdrawiam Panią w czarnym Mito na tablicach OST, której dzisiaj ustąpiłem pierwszeństwa w Gliwicach na Tarnogórskiej![]()
pozdro dla (chyba) kobe83, który leciał wczoraj ok. 15.30 ul. Rybnicką w stronę Gliwic.
przecinałem skrzyżowanie Knurów/Pilchowice - kierunek Pilchowice
pozdrawiam,
Adam
jechałeś wczoraj, koło 14.20 rybnicką w Gliwicach ?
Bo chyba się minęliśmy
a moze to był pan w czarnej 156 na ost tablicach
Żeby tylko z tego nie wyszły problemy, miało nie być tablic ani numerów z tego co pisałeśDwa pierwsze z ukrycia. Tak cykać jak próbowałem dostać tylko pouczenieWyśle to pierwsze na zdjęcie miesiąca
.
pozdro dla yaro83 z ktorym mijalismy sie w goczalkowicach na skrzyzowaniu
Stoi w Łodygowicach na podwórku. Trzeba pamiętać, że może niedawno kupił od forumowicza, który nie ściągnął ramek. Ja mu z L-ki nie pomacham by to sprawdzić.”kuris” napisał:kto lata ta srebrna 156 sw po bielsku wszyscy go widzą a nie wiadomo kto to ?? ja też go widziałem w Bystrej pare dni temu