Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam pania w zlotawym mito na SB ktora jechala dk1 najpierw za mna potem zrownala sie i pozdrowila milym usmiechem:)

to i ja pozdrawiam kierownika niebieskiej 147 stojącą na parkingu koło Piramidy w Tychach

kurde nooo - wszyscy sie pozdrawiajo
ino jo tak zapierda...am że nie widza nikogo

:lol:

dobra - zwolnię
ale mandatu od 13 lat żadnego nie dostałem :-)

pozdrowienia dla ekipy ze srebrnej GT spotkanej na A4 w okolicy Rudy Śląskiej:) awaryjne były hehe:D

Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, która stała dziś pod silesią w katowicach, oraz kierownika pięknej czerwonej 164, za którą jechałem od chorzowa do bytomia, nie mrugałem, gdyż jechałem volvo ;P

Pozdrawiam:

-Poulsen’a, któremu 3 dni temu machałem przez całe skrzyżowanie, jak stał na światłach w Żywcu, ale chyba mnie nie poznał w tej Yarisce…

-Kurisa, który już zupełnie mnie nie poznał… :D

-czerwoną (nie bordową) 147 na SZY na ramkach+ instalacja LPG w zderzaku

-Sierka, który wyposażył swoją Giuliettę QV w jakąś trumnę na dachu :D

I mnóstwo innych Alf na ramkach AH lub AC widzianych w Bielsku. Szczególnie tą GTA

A ja dziś spotkałem klubowicza w czarnej 147 KRA w Spytkowicach, tyle że na komputer spoglądałem i w ostatniej chwili go przyuważyłem, pewnie nieświadomy że ktoś z klubu bo nie mam ramki z przodu...

A ja dziś spotkałem klubowicza w czarnej 147 KRA w Spytkowicach, tyle że na komputer spoglądałem i w ostatniej chwili go przyuważyłem, pewnie nieświadomy że ktoś z klubu bo nie mam ramki z przodu...
a o której i w których spytkowicach?:D

-Poulsen’a, któremu 3 dni temu machałem przez całe skrzyżowanie, jak stał na światłach w Żywcu, ale chyba mnie nie poznał w tej Yarisce…

oj tam..."japończycy" ("japonki") mnie nie intersują :) gdybyś jechał włoską furmanką to bym odmachał :P

Pozdrawiam wiśniową 155 (z tego co było słychać)v6 na blachach SBL z ramkami na Żywieckiej w BB

pozdrowienia dla srebrnej 156 na klubowych ramach widzianą 3 krotnie w Mysłowicach na Brzezince w okolicach starego kina :)

Amortyzatory
Powrót