Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika czarnej oramkowanej 147 widzianego wczoraj wieczorem na skrzyżowaniu na pekinie ;) łapka była, wydawało mi się ze Ty też machałes ale dalej nie jestem pewien.

nie wiem kto ( i czy jest na forumie - bo ramek nie było )

dzisiaj rano wyciskałem 7 poty ( sroł na czorno ) z furda mondeo mk4 ( przez chwilę tylko musiałem się upewnić , że to nie żadne video police bo było troszkę ponad prawo :P ) , którego puściłem celowo na prostej bo wiedziałem że zaraz będzie łuk i wtedy zobaczymy :lol:
na S86 i po prawej zobaczyłem 156 SW po fl SJZ , zdążyłem pomrugać awaryjkami
i kolega się spiął i dojechał mnie ( zwolniłem bo mondeo już odpuścił ) przed auchan ale niedługo potem zjechał na S-ec

tak czy inaczej pozdrawiam kolegę - poczuł chyba żyłkę :cool:

Ostatnia edycja:
pozdro dla wiedzmaka który mnie nawiedził i namawiał do złego % hahah

Ja do złego eeee przesadzasz :P
Ja mówiłem pod kątem tych nowych kółek, które nabędziesz :)

Jeszcze pozdrawiam Kobielczaka. Światełka i łapki były :)

pozdrawiam piekną granatową 156 która spotkałam z pół godzinki temu koło "Wyspiana" w Kętach...z mojej strony lekko opóźnione światełka_jakas zamyślona byłam :P ze strony kierownika łapka:)juz chyba 2gi raz widziałam ta alfe chyba jest z Kęt ale pięknaaa szok:)

Pozdrawiam oramkowane:srebrną 159 SW widzianą o 6.50 na Piasta Kołodzieja w Krakowie i również srebrna 156 z dużym spojlerem w miejscowości Słomniki o 19.

Pozdrawiam właściciela/właścicielkę zaparkowanej pod M1 w Krakowie 147 jakieś 2 godzinki temu , rameczki były aż podjechałem zobaczyć czy napewno

pzdr dla ciemnej oramkowanej 156 widzianej po 7.30 przy pętli na krowodrzej górce :) stałem na przejściu więc nie machałem :D

Pozdrawiam oramkowane:srebrną 159 SW widzianą o 6.50 na Piasta Kołodzieja w Krakowie ...
Również pozdrawiam, choć czasem mi ktoś umknie, bo pędząc przed robotą na budowę domku raczej mało się oglądam na boki i mrugam raczej tylko tym wyprzedzanym ;)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej oramkowanej 156 widzianego dziś ul. Węgierska ok 14tej.

pozdro czarna 147 (na sprzedaz?:) na środuli jakies 30 minut temu ;)

Amortyzatory
Powrót