marshall
Nowy
kolege z niebiańsko turkusowej 156 łapki były wczoraj popołudniu w okolicy knurowa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
no ja zostawiając ją tak pomyślałem czy nie otrzymam wynagrodzenia pieniężnego za to ale najważniejsze że każdy kto wjeżdżał od Częstochowy widział jąjak wjezdzalem od strony cz-wy to odrazu się rzuciła w oczy... jeszcze taki sam kolorek... i nawet felgi chciałem się gdzies tez wcisnąć blisko Ciebie ale niestety wszedzie bylo za ciasno i pojechalem na płatny...
no właśnie czytałem że ciekawa impreza u was się szykujePS. zapraszamy na grilla do olsztyna... jest temat w tym dziale
\Aniucha dokładnie takie
pozdro dla alfaradek146 widziany dzis o 14 w Radlinie przy koksowni. Łapki były, ale kolega chyba był lekko zdziwionyno i ta rejestracja WI
że tez nie zatrąbiłes dzisiaj.
..mam dokładnie takie samo wrażenie ..narazie raz udało mi się spotkać GTVkę granatowąa ja póki co, w alfach widzę samych emerytów w okolicy Bytom, Piekary, Tarnowskie Góry, Czeladź, Będzin hehehe