Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ta 166 to była Alfa Kuby chyba...

a ja pozdrawiam tego co zwykle czyli kolegę na blachach KCH widzianego tym razem nie na parkingu uczelni a na al. 29-go listopada w Krakowie wczoraj koło 11:30 :)

Pozdro dla mrutysia ;) którego widziałem jak jedzie po Brzęczkach (wczoraj o 21.00), tzn domyślam się bo raczej nikt więcej tam czerwoną Alfą nie jeździ ;)

Ja pozdrawiam chłopaków z czerwonej 155, widzianych w Gliwicach na myjni przy ulicy pszczyńskiej. Prawodopodobnie nasze ramki miała.

Pozdrawiam właściciela srebrnej alfy 156 SM..... zaparkowanej przed 18.00 koło L.O. Długosza w Szopienicach
Ujek? Byłeś to może Ty?

Ostatnia edycja:
a ja póki co, w alfach widzę samych emerytów w okolicy Bytom, Piekary, Tarnowskie Góry, Czeladź, Będzin hehehe

Ale jak ja Cię zobaczę to Ci pomacham ;D W sobotę w Czeladzi będę chyba więc możesz się pokręcić ;D

póki co, kręcę się między łóżkiem, kompem i kibelkiem, bo odchorowuję wiosenne ocieplenie i anginę z tego powodu :P

a ja pozdrawiam dwie 159 na SM :) jedna srebrna druga czarna :D obie miały początek SM 52.... a wskazuje to na świeżutki nabytek :D

Pozdrawiam kierownika srebrnej Alfy :) Widzianą w Goczałkowicach o koło godz. 15 :) jaka jedyna osoba odpowiedziała na pozdrowienia :)

Również pozdrawiam kolegę, zauważyłem Cię jak już minąłeś myjnię i nie zdążyłem odmachać.

Kto mi to wczoraj machał z wyciągniętą reką za szyba w 147 na klubowych ramkach w rybniku na rondzie przy salonie Seata ok. godz. 17?
Coś mi się wydaje że to byłem ja :)
Od razu pozdrawiam kolege z ciemniej 156 na tablicach SR widzianego wczoraj na rondzie przy Carefurze przed 17. Kolega dość szybko przemknął przez rondo i go nie dogoniłem :P (ramki klubowe były)

No dokładnie tak!
Zapomniałem o tym fakcie. Mrugałem ale niestety bez odzewu.

Amortyzatory
Powrót